Στον ντόρο που έχει προκαλέσει η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνης, να βγάλει την μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό στη διάρκεια συναυλίας της, αναφέρθηκε ο Βαλάντης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέφρασε την απορία του για τον «θόρυβο» που έχει προκαλέσει το εν λόγω περιστατικό, με τον ίδιο να τονίζει ότι «έχουν δημιουργηθεί κινήματα σε όλο τον κόσμο για κάθε είδους ρατσισμό, και γινόμαστε χειρότεροι».

Ο ίδιος σημείωσε ότι του άρεσε πάρα πολύ η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνης, ενώ τη θεώρησε σέξι.

1-matoula-zamanh-bloyza-synaylia


Βαλάντης για Ματούλα Ζαμάνη: Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτός ο ντόρος

«Η Ματούλα Ζαμάνη είναι πολύ καλή καλλιτέχνης, είναι από αυτές που ξεχωρίζουν. Έχει μια ιδιαίτερη φωνή, μια ιδιαίτερη ερμηνεία, και αυτή είναι και η επιτυχία της. Προσωπικά δεν τη γνωρίζω. Γιατί έγινε αυτός ο ντόρος; Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτός ο ντόρος. Οι καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή είναι rock stars, αυτό δεν πάει να πει ότι τραγουδούν rock. Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας μεγάλος rock star. Ήταν η ζωή του rock», ανέφερε αρχικά ο Βαλάντης.

«Τι μας ενόχλησε από αυτό που έκανε η Ματούλα Ζαμάνη; Έχουμε φτάσει στο 2024, που έχουν δημιουργηθεί κινήματα σε όλο τον κόσμο για κάθε είδους ρατσισμό, και γινόμαστε χειρότεροι», είπε στη συνέχεια ο Βαλάντης.
«Βεβαίως, και μου αρέσει σαν γυναίκα. Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Δεν είναι πάντα η ομορφιά, βγάζει κάτι πολύ ωραίο», τόνισε ο Βαλάντης για την Ματούλα Ζαμάνη.

«Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη. Πολλές φορές, πάνω στη σκηνή, έχω φτάσει και εγώ στο σημείο να νιώθω ότι θέλω να βγάλω τα ρούχα μου. Είναι κάτι που αισθάνεται ο καλλιτέχνης. Με κράτησε το ότι δεν είχα κάνει αποτρίχωση. Τη θεώρησα πάρα πολύ σέξι αυτή της την κίνηση. Με έκανε να σκεφτώ ότι, με όλο τον σεβασμό, θα καλούσα τη Ματούλα Ζαμάνη μια νύχτα με την κιθάρα της στο τζακούζι μου. Βεβαίως, και μου αρέσει σαν γυναίκα. Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Αυτό που βγάζει. Δεν είναι πάντα η ομορφιά, βγάζει κάτι πολύ ωραίο», πρόσθεσε ο γνωστός Βαλάντης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: