Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η influencer και επιχειρηματίας μίλησε για τη ζωή και το νέο επαγγελματικό βήμα που θα κάνει τη φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι και όπως αποκάλυψε, θα εμφανιστεί στη νυχτερινή Αθήνα.


Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκινάω τις εμφανίσεις μου στην Αθήνα

«Φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της μουσικής. Υπήρχαν προτάσεις στο παρελθόν για να το κάνω επαγγελματικά. Η μουσική είναι κάτι που αγαπώ. Ξεκινάω τις εμφανίσεις μου με τη Νίνα Λοτσάρη και τη Σάγια», αποκάλυψε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι

Θα τραγουδάω όλα τα είδη μουσικής

Μετά το J2us άνοιξε ο δρόμος για να ασχοληθώ με τη μουσική. Θα τραγουδάω όλα τα είδη μουσικής. Κάνω μαθήματα φωνητικής. Είμαι προετοιμασμένη για τα σχόλια που θα δεχθώ, αλλά είναι στο πρόγραμμα», ξεκαθάρισε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
«Δεν μου αρέσει να πατάω το όνομά μου στο Google και να βλέπω για τις σχέσεις μου», τονίζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
«Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι πιο προσεκτικός και ζυγίζεις πράγματα. Για να δημοσιοποιήσω ξανά σχέση μου θα πρέπει να έχει δοκιμαστεί. Δεν μου αρέσει να πατάω το όνομά μου στο Google και να βλέπω για τις σχέσεις μου. Μου αρέσει να υπάρχουν μόνο σχέσεις-σταθμοί στη ζωή μου, όπως η σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου», τόνισε κλείνοντας η γνωστή influencer.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: