Ακόμα ένα «χτύπημα« για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, αφού η παγκόσμια εκπρόσωπος Τύπου τους, Άσλεϊ Χάνσεν, εγκατέλειψε τη θέση της, καθώς ξεκινά τη δική της εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του ζευγαριού για περισσότερα από δύο χρόνια επαίνεσε πρόσφατα το αφεντικό της ύστερα από ένα άρθρο στο Hollywood Reporter τον περασμένο μήνα, που αποκαλούσε τη Mέγκαν Μαρκλ «δύσκολη Δούκισσα». Όπως είχε πει η Άσλεϊ, η έκπτωτη πριγκίπισσα και μητέρα δύο παιδιών με έδρα το Mοντεσίτο της Καλιφόρνια και ο σύζυγός της την «είχαν στηρίξει προσωπικά».

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων στον δούκα και τη δούκισσα για τη συνεχή εμπιστοσύνη τους σε μένα. Η ακλόνητη υποστήριξή τους και η πίστη τους στη νέα μου εταιρεία ήταν ουσιαστική και αποτελεί απόδειξη της ηγεσίας τους. Ήξερα όταν με προσέλαβαν για πρώτη φορά ότι μου έδιναν την ευκαιρία μιας ζωής και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί», είπε. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η ίδια δεν σκοπεύει να διακόψει εντελώς τις σχέσεις της με το ζευγάρι, αφού οι Σάσεξ θα είναι πελάτες της εταιρείας συμβούλων της στο Λος Άντζελες, με τίτλο «Three Gate Strategies».

Επιπλέον, όπως διευκρίνισε, θα συνεχίσει να εκπροσωπεί και να συμβουλεύει τον δούκα και τη δούκισσα, παρέχοντας παράλληλα επίβλεψη στην ομάδα των επικοινωνιολόγων τους.


Το σχόλιο της Μέγκαν

Η Mέγκαν Μαρκλ σε σχετική δήλωση σχολίασε το γεγονός λέγοντας: «Είμαστε τόσο περήφανοι για την Άσλεϊ, ειδικά ως γυναίκα επιχειρηματία»

Και συνέχισε: «Ανυπομονούμε να αποκτήσουμε την εστιασμένη τεχνογνωσία της στα επιχειρηματικά και δημιουργικά μας έργα και τη συνεχή επίβλεψή της στην ομάδα επικοινωνίας μας. Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε δίπλα της καθώς χτίζει κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο με την εταιρεία της».


Η εταιρεία που ιδρύει

Η εταιρεία -η οποία υποστηρίζεται πλήρως από τον δούκα και τη δούκισσα- δημιουργήθηκε μετά την προσέγγιση της Άσλεϊ από άλλους πελάτες που αναζητούσαν την υψηλής ποιότητας συμβουλή που παρείχε στους Σάσεξ.

Το όνομα της εταιρείας «Three Gate Strategies» προέρχεται από τον Πέρση ποιητή Rumi.

Με εξειδίκευση στην επικοινωνία και τη διαχείριση επωνυμίας για διακεκριμένα άτομα και οργανισμούς, ο κατάλογος πελατών της Three Gates Strategies περιλαμβάνει άτομα υψηλού προφίλ σε θέματα ψυχαγωγίας, τεχνολογίας και χρηματοδότησης.


Το 19ο άτομο που εγκαταλείπει τη "δύσκολη δούκισσα"

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα θετικά λόγια και από τις δύο πλευρές για το νέο εγχείρημα της Άσλεϊ, η ίδια αποτελεί το 19ο άτομο που σταμάτησε να εργάζεται για τους Σάσεξ.

Η Μέγκαν Μαρκλ σε δημοσίευμα στο Hollywood Reporter χαρακτηρίζεται ως «δικτάτορας με ψηλά τακούνια» από κάποιον «πολύ ψηλά», που εξακολουθεί να εργάζεται για το ζευγάρι, όπως ισχυρίστηκε. 

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι η Μέγκαν «δεν δέχεται συμβουλές» και έχει κάνει «μεγάλους άνδρες να ξεσπάσουν σε κλάματα». Επιπλέον, το ζευγάρι περιγράφεται ως «κακοί στη λήψη αποφάσεων», που «αλλάζουν γνώμη συχνά».