Ξέσπασε η νεαρή τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη για τη Ματούλα Ζαμάνη και τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει για την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα και να την πετάξει στο κοινό.

«Η Ματούλα είναι στην τρέλα της κι όποιος τη γουστάρει. Η Ματούλα είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Είναι πραγματικά σπάνιο να βλέπεις τον κόσμο να σε αγαπάει, τόσο κόσμο να σε αγαπάει. Να γεμίζει στάδια όπου πηγαίνει, να σκίζει! Δεν ανήκει σε καμιά εταιρία, σε κανένα σύστημα, είναι απλά μόνη της. Εννοείται πάνω στην τρέλα έβγαλε και την μπλούζα και λέει είναι σαν αυτό που λέμε «πάρε το Scania και άντε στο καλό», μια χαρά.

Αυτό ήταν, μία τρέλα της στιγμής. Ο κόσμος την αποδέχεται έτσι όπως είναι. Γι’ αυτό την αγαπάνε και την αγαπάνε έτσι. Πάνω στην τρέλα μπορεί να κάνει διάφορα. Από το να παίζει ένα νταούλι, να λέει ένα άκυρο τραγούδι από άλλο ρεπερτόριο, από το να χορεύει πιρουέτες. Ήταν πάνω στο σοκ και στο δέος της αποδοχής που έχει από τον κόσμο. Τώρα αυτό πραγματικά είναι αστείο που τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκαν κι ασχολούνται τώρα που έβγαλε τη μπλούζα» είπε χαρακτηριστικά η Ρία Ελληνίδου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχουν στενοχωρήσει τη Ματούλα Ζαμάνη όλες αυτές οι αντιδράσεις, η Ρία Ελληνίδου απάντησε: «Ούτε καν! Δε μπορεί να τη στενοχωρήσει τίποτα από αυτά. Δε τη νοιάζει καν. Επειδή την ξέρω, σας το λέω. Ζει μία άλλη ζωή από ό,τι ζουν οι υπόλοιποι άνθρωποι. Δε βλέπει καν τα social, δεν τα χειρίζεται καν η ίδια. Δεν έχει τηλεόραση, όπως κι εγώ εδώ και 13 χρόνια. Δεν βλέπουμε, δεν ξέρουμε τι γίνεται καν. Δηλαδή γι’ αυτό σου λέω, δεν θα την έπαιρνα καν τηλέφωνο να τη ρωτήσω «λένε για σένα αυτό…».

Όσο για τα σχόλια σχετικά με τα κιλά της Ματούλας Ζαμάνη, η τραγουδίστρια είπε: «Τι να κάνουμε τώρα. Και ο Παβαρότι τόσα κιλά είχε. Κάπου αλλού στον υπόλοιπο πλανήτη υπάρχουν είδωλα που δεν έχουν καμία σχέση με τα τετριμμένα. Εννοείται, χέστηκε! Θα το ξανακάνει! Αν της έρθει να βγάλει τη μπλούζα, ή να παίξει ταμπούρλο ή να βγει με ένα κλαρίνο και να λέει τα καγκέλια, θα το κάνει».