Μία αξέχαστη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο χάρισε η Άννα Βίσση στο κοινό της, η οποία έμεινε άφησε με το στόμα ανοιχτό τους παραπάνω από 65.000 θεατές που πήγαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της χρονιάς.

Οι σκληροπηρυνικοί φανς της Άννας Βίσση είχαν στηθεί από τις 12 το μεσημέρι προκειμένου να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους ανεξαρτήτως από την βροχή. Η αρένα και οι κερδίδες είχαν ήδη γεμίσει ασφυκτικά μέχρι τις 20:45, όπου η Άννα Βίσση βγήκε στη σκήνη, ενώ ακόμη ο κόσμος προσπαθούσε να μπει.

Φυσικά η ταλαιπωρία και η γκρίνιας της στιγμής εξαφανίστηκε, τη στιγμή που η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» ξεκίνησε να τραγουδά στον εμβληματικό χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου. Όλο το στάδιο έγινε ένα, σηκώθηκε όρθιο και πωρώθηκε με την Άννα Βίσση. «Άννα ζούμε για να σ΄ακούμε» φώναζαν οι φαν και οι τραγουδίστρια ανταπέδιδε την αγάπη.

Άννα Βίσση: Οι απίθανες στιγμές από το Καλλιμάρμαρο

Οι αναρτήσεις που δημοσίευσαν οι fannatics, του βιντεογράφου Δημήτρη Τζακατιάν, αποτυπώνουν τη μαγική βραδιά που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο. Απίθανη είναι και η εικόνα που αποτύπωσε drone, δείχνοντας το κατάμεστο γήπεδο.

View this post on Instagram

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)