Έφτασε η ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης του γνωστού τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχου, που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον θαυμάστριάς του η οποία, όπως υποστηρίζει, τον παρακολουθούσε. Ο λόγος για μια 47χρονη που κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είχε καταθέσει μήνυση κατά της 47χρονης γυναίκας η οποία φέρεται να τον παρενοχλούσε επί σειράν ετών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, η παρενόχληση του δημοφιλούς τραγουδιστή από τη θαυμάστριά του ξεκίνησε το 2019. Η γυναίκα φέρεται να έδινε συχνά το «παρών» στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν ο Γιάννης Πλούταρχος, ωστόσο κάποια στιγμή άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι του τραγουδιστή, όπου, αρχικά, άφηνε κάποια γράμματα, σημειώματα, αλλά και προσωπικά της αντικείμενα -δώρα προς τον Γιάννη Πλούταρχο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συμπεριφορά της 47χρονης άρχισε να κλιμακώνεται στην πάροδο των χρόνων, με τη σύζυγο του Γιάννη Πλούταρχου να προχωρά το 2021 σε καταγγελία. Τότε, στη 47χρονη έγινε σύσταση από τις Αρχές, καθώς δεν είχε υποβληθεί κάποια μήνυση.

Ωστόσο, η 47χρονη συνέχισε να εμφανίζεται έξω από το σπίτι του τραγουδιστή μέχρι και το 2022, με την ίδια, μάλιστα, να παραμένει αρκετές ώρες, ενώ φέρεται να έφτασε στο σημείο να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού, αλλά να πέφτει και μπροστά σε όποιο αυτοκίνητο έβγαινε από το υπαίθριο πάρκινγκ της οικίας του Γιάννη Πλούταρχου, σε απόπειρές της να τον προσεγγίσει και να του μιλήσει.

*Διαβάστε ακόμα: Λούκας Γιώρκας: "Έχει τύχει να περπατάω και να σταματήσει ένα αυτοκίνητο με κορίτσια, να κατέβουν και να με κυνηγήσουν"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4q843fds5r5)



Γιάννης Πλούταρχος: «Ερωτεύτηκε παράφορα και μονόπλευρα τον τραγουδιστή» λέει η δικηγόρος

Σύμφωνα με τη συνήγορο της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, η γυναίκα φέρεται να έχει συμμορφωθεί απόλυτα τα τελευταία δύο χρόνια και να έχει σταματήσει να παρενοχλεί τον τραγουδιστή.

«Η εντολέας μου σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της ερωτεύτηκε ίσως και παράφορα και μονόπλευρα σίγουρα τον τραγουδιστή αυτόν, ο οποίος δεν της είχε δώσει δικαιώματα, είναι ένας σοβαρός οικογενειάρχης», είπε στο MEGA η δικηγόρος της γυναίκας, Πωλίνα Βέλτση.

«Δεν γνώριζε ότι είναι ακόμα με τη γυναίκα του. Όλα αυτά που ακούστηκαν ότι τον παρακολουθούσε, ήταν stalker έξω από το σπίτι του δεν ευσταθούν. Παλιότερα όταν ένας άντρας διεκδικούσε μια γυναίκα, την περίμενε στην στροφή για να της αποσπάσει μια κουβέντα ή της έκανε καντάδες, ήταν όλο αυτό ρομαντισμός. Τώρα μια γυναίκα που ερωτεύτηκε έναν επώνυμο, δεν ήξερε πού συχνάζει και έκανε κάποιες βόλτες συγκεκριμένες ημέρες έξω από το σπίτι του μήπως και τον δει χωρίς να ξέρει ότι είναι αντιληπτή και αφήνοντας του κάποια σημειώματα ως ενήλικη γυναίκα που διεκδικεί έναν άντρα. "Γιάννη μου" τον αποκαλούσε, δεν του έλεγε αισχρά λόγια».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο: «Εκ του αποτελέσματος πράγματι μπορεί να τον τρόμαξε, όμως σκοπός της ήταν να τον γνωρίσει. Θα ζητήσει συγγνώμη για αυτό, όμως ήταν ερωτευμένη δεν ήταν επικίνδυνη. Έχει δείξει τη μεταμέλειά της και δεν τον έχει ξαναενοχλήσει ποτέ. (…) Τα μηνύματα υπάρχουν, τα έστειλε από τον έρωτά της, όχι για να τον τρομοκρατήσει και να τον προσβάλει».