Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για τη Ματούλα Ζαμάνη που πέταξε την μπλούζα της στο κοινό, κατά τη διάρκεια συναυλίας της και συζητήθηκε αρκετά, αλλά και τη νέα σεζόν του «The Voice».

Δείτε ακόμη - Βαλάντης: "Θεώρησα πολύ σέξι την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη, θα την καλούσα ένα βράδυ στο τζακούζι μου" (Βίντεο)

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η Ματούλα είναι η Ματούλα, την ξέρουμε

«Έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση η αλήθεια είναι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Φαντάζομαι ότι το γιατί είναι για κάποιους λόγους που είναι έξω από τη δική μου ιδιοσυγκρασία και τη δική μου ιδεολογία. Η Ματούλα είναι η Ματούλα. Την ξέρουμε. Όποιος την έχει παρακολουθήσει και την έχει παρακολουθήσει σαν καλλιτέχνιδα, ξέρει πολύ καλά τι είναι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι από αυτό. Εννοώ δεν έχω να σχολιάσω καταρχάς για τη Ματούλα, την οποία αγαπάω και πολύ και έχουμε έτσι μια σχέση αλληλοεκτίμησης, αλλά και γενικώς με τους ανθρώπους. Εμένα δεν μου αρέσουν τα σχόλια. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό, τι θέλει και θεωρώ ότι έχει παραπάρει έκταση αυτή η συζήτηση», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την κίνηση της Ματούλα Ζαμάνη.

1-matoula-zamanh-bloyza-synaylia

Τα σχόλια είναι αδιάφορα για εμένα, από τη μία και βγαίνουν από την άλλη

«Να σου πω την αλήθεια, όταν τα σχόλια είναι αδιάφορα για εμένα δεν τα παρακολουθώ. Δηλαδή περνάμε από τη μία και βγαίνουν από την άλλη. Έχω ένα χάρισμα σε αυτό. Ξέρεις, η ζωή είναι πολύ μικρή και τα σχόλια πολλά και αν κάτσεις να αναλώνεσαι στα σχόλια χάνεις τη ζωή και για εμένα η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο και θέλω να το γευτώ στο έπακρο και εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να το γευτούν και όταν είσαι μες τη ζωή κάνεις πράγματα, δοκιμάζεις, ρισκάρεις, έχεις ελευθερία, έχεις επιλογές», πρόσθεσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.


Δεν μπορεί να με στενοχωρήσει κάτι

Σχετικά με το αν τη στενοχωρούν τα αρνητικά σχόλια που στοχεύουν την ίδια, απάντησε: «Άμα σχολιάσει κάτι που είναι η ύπαρξή μου, όχι. Δεν μπορεί να με στενοχωρήσει κάτι, που το θεωρώ κομμάτι του είναι μου».

Βλέπω, το "The Voice" γιατί είναι οι περισσότεροι φίλοι μου

Αναφορικά με την επιστροφή του «The Voice», στην οποία συμμετείχε στο παρελθόν ως κριτής, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε ότι, «βλέπω πάντα το "Voice" όποτε είμαι στο σπίτι και έτσι μπορώ να το δω, το βλέπω, γιατί είναι και οι περισσότεροι φίλοι μου. Χαίρομαι πάρα πολύ, περιμένω να δω πώς θα είναι η καινούργια σύσταση και πώς θα ξεκινήσει, με το καλό».


Ποιον κριτή θα υποστηρίξει;

«Θα περιμένω να δω πρώτα τους παίκτες. Ποιος θα διαλέξει ποιον, γιατί τους αγαπώ όλους. Τους εκτιμώ όλους, οπότε ναι θα περιμένω να δω ποιος παίκτης θα μου κάνει το κλικ».


Την προσέγγισαν για να επιστρέψει ως κριτής;

«Όχι, δεν έγινε κρούση. Αλλά αν είχε γίνει κρούση, μάλλον δεν θα ήταν και ανανεωμένο, θα ήταν μια επανάληψη».

«Χαίρομαι πολύ που θα βλέπουμε τον Γιώργο [Καπουτζίδη] πάλι, γιατί τον θαυμάζω πολύ», σημείωσε στο τέλος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: