Η Βάσω Γουλιελμάκη, η ασυγκράτητη Γίτσα Φορτουνάκη Βροντάκη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» αλλά και την guest εμφάνισή της στον «Γιατρό».

Όπως είπε, δέχθηκε αμέσως την πρόταση να συμμετάσχει στην #Tzela όταν έμαθε ότι ως Γίτσα θα είναι πολύ όμορφα ντυμένη.

Πολλές ατάκες της σειράς «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έχουν ήδη γίνει viral. Μία από αυτές είναι το «με καις, με καις» της Γίτσας, που η Βάσω λέει με κρητική προφορά, αφού «κατάγομαι από την Κρήτη αλλά δεν έχω μεγαλώσει στην Κρήτη. Και δεν ήθελα να πω ότι δεν ξέρω να μιλάω κρητικά.» Παλαιότερα είχε γίνει viral η ατάκα της «καίγομαι» από την ταινία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex».

Τί θα γίνει με τη Γίτσα που έχει παράλληλη σχέση και με τους δυο ανιψιούς της, τον Μιχαλιό και τον Μανωλιό; «Και η ίδια δεν ξέρει με ποιον θα καταλήξει, τους αγαπά και τους δύο, τους θέλει και τους δύο. Υπάρχει παράλληλη αγάπη, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αντίκτυπο και στους άλλους δύο.»

Απόψε θα απολαύσουμε τη Βάσω Γουλιελμάκη και στη σειρά «Ο Γιατρός» σε μια guest εμφάνιση και μάλιστα σε έναν δραματικό ρόλο. Και όπως λέει, της αρέσουν πολύ οι δραματικοί ρόλοι «έχω μία τάση στα δραματικά, μην με βλέπετε πάντα χαρούμενη και γελαστή. Στο θέατρο έχω παίξει αρκετές φορές δραματικούς ρόλους, όταν κάνω κάτι δραματικό είμαι μια αποκάλυψη.»

Μιλώντας για τους θαυμαστές της είπε ότι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου και μάλιστα έχει βιώσει μια περίεργη συνθήκη με έναν θαυμαστή που την παρακολουθούσε και την περίμενε έξω από το σπίτι της και από το θέατρο.