Αναγκαστικά το δρόμο της δικαιοσύνης ακολούθησε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος θαυμάστριας του, η οποία τον παρενοχλούσε για χρόνια.

Η 47χρονη θαυμάστριά του τον παρενοχλούσε επί τρία χρόνια, με τον καλλιτέχνη να λαμβάνει καθημερινά χειρόγραφα σημειώματα ερωτικού περιεχομένου έξω από το σπίτι, καθώς επίσης και δώρα.

Σήμερα γίνεται η δίκη ανάμεσα στη 47χρονη και τον Γιάννη Πλούταρχο, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Buongiorno», Στέργιο Σαμαρτζή, να φέρνει στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά ένα από τα χειρόγραφα ραβασάκια που λάμβανε ο Γιάννης Πλούταρχος από τη θαυμάστριά του.

Σε αυτό αναφέρεται: «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο τραγουδιστής, η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου ζήτησε συγγνώμη αναφέροντας: «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλώς παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Ήμουν συναισθηματικά λίγο ευάλωτη και βλέποντάς τον πάνω στη σκηνή, με όλα αυτή τη διασημότητα κτλ., με παρέσυρε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4r3afq2gezl)