Η τέως πριγκίπισσα Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και ο αγαπημένος της Μάθιου Κούμαρ αποχαιρέτησαν τους «γαλαζοαίματους» καλεσμένους τους με ένα brunch που παρέθεσαν στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας, μετά τον γάμο τους στον Ελληνορθόδοξο Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό στις 28 Σεπτεμβρίου, εκεί δηλαδή που είχαν παντρευτεί οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία, πριν από 60 χρόνια.

Όπως αναφέρεται σε σχετικές αναρτήσεις της τέως βασιλικής οικογένειας, στο πρόγευμα παρέστησαν περίπου 150 καλεσμένοι, με επικεφαλής τη μητέρα της νύφης, Άννα-Μαρία. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Παύλος Γλύξμπουργκ, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η θεία της Θεοδώρας (και μεγαλύτερη αδερφή της Άννας-Μαρίας) πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Νίνα, και τον πεθερό του, Θωμά Φλορ.

Το «παρών» έδωσαν επίσης η μεγαλύτερη αδερφή της Θεοδώρας, Αλεξία, συνοδευόμενη από τη μικρότερη κόρη του βασιλιά Χουάν Κάρλος Α' της Ισπανίας και της Βασίλισσας Σοφίας, Ινφάντα Χριστίνα της Ισπανίας, και τον γιο της Μιγκέλ Urdangarin.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις