Για τα διαβόητα λευκά πάρτι του Diddy μίλησε ένα από τα θύματά του, το οποίο βρήκε το κουράγιο κι έσπασε τη σιωπή του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο γνωστός ράπερ έκανε χρήση ναρκωτικών από την «τσάντα φαρμάκων» του και ήταν «ζωώδης» όταν συνέβαινε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος Diddy βρίσκεται στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν από τότε που δήλωσε αθώος στις 17 Σεπτεμβρίου στις ομοσπονδιακές κατηγορίες ότι χρησιμοποίησε τη «δύναμη και το κύρος» του για να παρακινήσει γυναίκες θύματα σε σεξουαλικές πράξεις με άνδρες σε διάφορα ιδιωτικά events με το όνομα «Freak Offs».

Αρνείται οποιοδήποτε αδίκημα και δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες. Την ίδα ώρα εκατοντάδες φερόμενα ως θύματα έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις εναντίον του, κάνοντας λόγο για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς.


Φερόμενα θύματα «σπάνε τη σιωπή τους»

Στο νέο podcast της Daily Mail, «The Trial of Diddy», φερόμενα θύματα και ορισμένοι από τους πρώην συνεργάτες του ράπερ σπάνε τη σιωπή τους, με ένα εξ αυτών να αποκαλύπτει ότι ο Diddy έπαιρνε ναρκωτικά από ένα απόθεμα που ήταν γνωστό ως «τσάντα φαρμάκων» κατά τη διάρκεια των πάρτι.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Υπήρχε μια φορά που κατέβηκε από το δωμάτιό του και έπαθα σοκ γιατί έμοιαζε ζωώδης. Δεν τον αναγνώρισα καν». Και πρόσθεσε: «Οι φλέβες του πετάγονταν και το σώμα του συρρικνώθηκε με τρόπο που ήταν τρομακτικό. Απλώς με τρόμαξε».

Το θύμα είπε ότι το να είσαι κοντά στον Diddy ήταν σαν να «βρίσκεσαι γύρω από τον Τζέκιλ και τον Χάιντ». Συνέχισε λέγοντας ότι συνήθως ο ράπερ προσλάμβανε μασέρ και είχε στη διάθεσή του σακούλες με βιταμίνη IV για τους θαμώνες των πάρτι. Όπως είπε η πηγή: «Υπήρχαν μερικές γυναίκες στην πισίνα, μερικές φορές εντελώς γυμνές. Σκέφτηκα: "Α, ίσως πάρταραν πάρα πολύ", αλλά όχι. Υπήρχαν στιγμές που το κορίτσι δεν ξυπνούσε καθόλου και το άφηναν εκεί, να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα».

Όπως ισχυρίστηκε το θύμα, η επικεφαλής του προσωπικού του Diddy, Kristina Khorram, ήταν πάντα εκεί για να καθαρίσει το χάλι του. «Η Kristina έλεγε πάντα: "Ω, είναι καλά. Είναι απλώς μεθυσμένη και πεινασμένη". Αυτό θα έλεγε κάθε φορά που ένα κορίτσι δεν κινούνταν», είπε χαρακτηριστικά.


Νέα προσπάθεια των δικηγόρων

Την Τρίτη, οι δικηγόροι του ράπερ ξεκίνησαν την τρίτη προσπάθειά του να αποφυλακιστεί, καθώς η υπεράσπισή του ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και ότι οι σεξουαλικές συναντήσεις ήταν «όλες οι συναινετικές».

Νέα έγγραφα κατέθεσε η ομάδα του υποστηρίζοντας ότι ο μεγιστάνας της μουσικής «δεν αποτελεί απειλή για την κοινωνία», καθώς βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα με κατηγορίες για εκβιασμό και sex trafficking. Επιπλέον, οι δικηγόροι του Diddy ισχυρίστηκαν ότι αρκετοί μάρτυρες είχαν καλέσει τον ράπερ, και όχι το αντίστροφο.