Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε flashback στις μεγάλες της επιτυχίες μέσα από το Πάμε Δανάη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θυμάται πως το «Μες στην τρέλα μου την τόση» ήταν από τα πιο συγκινητικά τραγούδια της γιατί ήταν αφιερωμένο στη μαμά της.

«Ήθελα να βάλω μέσα κομμάτια από τη μαμά μου και όταν ξεκίνησε το video clip δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Με διέκοψαν για να σκουπίσω τα δάκρυά μου και νομίζω ότι από τη λήψη χάθηκε αυτό που ένιωθα εκείνη την ώρα».

Όπως λέει, η Κέλλυ Κελεκίδου στο «Τα ίδια λες παντού» ήθελε το video clip να έχει έθνικ στοιχεία και πολλές χορεύτριες. «Στο “Μα το θεό “ έβαψα τα μαλλιά μου και κάηκαν, δεν μου βγήκε όπως το φανταζόμουν. Έπιασα τα μαλλιά μου με ένα στιλό. Ο Σταμάτης Κραουνάκης με ρώτησε εάν έχω πρόβλημα να τσαλακωθώ. Στο video clip “βασανίζομαι’’, μου ζήτησε να ξεβάφομαι αργά και να το βγάλουμε με μια λήψη».

Η τραγουδίστρια αναφέρει πως στο παρελθόν γύρισαν ένα video clip εκτός Αθηνών και πέρασαν μεγάλη ταλαιπωρία και την επόμενη μέρα διαπίστωσαν ότι χάθηκε το στικάκι με το υλικό.

Η Κέλλυ Κελεκίδου μαζί με τον Ηλία Βρεττό θα εμφανίζονται από 2/11 στο Buddha Live Club Athens κάθε Πέμπτη και Σάββατο.