Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε για τον χωρισμό του από τη Φωτεινή Ντεμίρη.

Ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και αρχικά, αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχει αντιμετώπισει στο θέατρο.

«Εγώ δεν έχω βρεθεί σε κακές συνεργασίες, ίσως τις απέφευγα με κάποιον τρόπο», επισήμανε ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τηΦωτεινή Ντεμίρη, ενώ δήλωσε πως δεν έχουν πάρει διαζύγιο.

«Η σχέση που έχω με τη Φωτεινή Ντεμίρη είναι πολύ σημαντική και πολύ ουσιαστική, μετράει 40 χρόνια. Η Φωτεινή Ντεμίρη είναι ο άνθρωπός μου ό,τι κι αν γίνει», εξήγησε.

Όσο για το διαζύγιο και το αν θα πάρουν μελλοντικά, είπε: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμα».

Τέλος, ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε για την περίοδο που έπαιζαν στο «Καφέ της Χαράς». «Όταν παίζαμε στο "Καφέ της Χαράς" τα παιδάκια τρελαίνονταν στο σχολείο και τα δικά μας παιδιά ήταν αμήχανα, γιατί δεν έβλεπαν τη σειρά. Κοιμόντουσαν νωρίς και δεν έβλεπαν τηλεόραση. Εξακολουθούν να μη λένε ότι οι γονείς τους είναι ηθοποιοί», είπε κλείνοντας.