Με ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του σχετικά με το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, μόλις λίγες ώρες μετά τον θάνατό του και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με το ακίνητο Μπάλντοκ - "Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη"

Ιωάννα Τούνη: Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της

«Το θέμα που προβάλλεται στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν αφορά μεσιτικό γραφείο, αλλά τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου… Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της», έγραψε στο Ιnstagram η Ιωάννα Τούνη για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1.

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση κατά της εκπομπής Γιώργου Λιάγκα


Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το τέλος της εκπομπής απάντησε με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Ιnstagram για το ρεπορτάζ που προκάλεσε αντιδράσεις: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησ ότι «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Γιώργος Λιάγκας κατά Ιωάννας Τούνη

Στην προχθεσινή του εκπομπή 09/10/2024 ο παρουσιαστής σχολιάζοντας τις αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και το ξέσπασμά της κατά αεροπορικής εταιρείας για προσωπικό της θέμα, στράφηκε εναντίον της γνωστής influencer.

«Η κυρία Τούνη δυσαρεστήθηκε με την κριτική που δέχτηκε από μερίδα των τηλεοπτικών εκπομπών και των social media. Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα επειδή δεν έχουμε 1 εκατομμύριο followers.

Επίσης, να πω και κάτι για όλους όσοι κοκορεύεστε και βγάζετε και λεφτά -και καλά κάνετε- από τους followers. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον η ζωή σας και να σας ακολουθεί κόσμος, μπορεί να δίνετε δώρα και να αυξάνετε την πελατεία σας στα social media, δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ κοινωνικής καταξίωσης ο αριθμός ακολούθων στα social media».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: