Στη Μύκονο βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Φοξ για τις ανάγκες ελληνοαμερικανικής ταινίας που γυρίζεται στο «νησί των ανέμων».

Την 34χρονη πρωταγωνίστρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη σύντομη σχέση της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων στους Μύλους.

Δείτε ακόμη - Κλέλια Ανδριολάτου: Σερβιτόρα με μαγιό στη Μύκονο (Βίντεο)

Όπως βλέπουμε, η Τζούλια Φοξ κρατούσε τα μαλλιά της για να μην της χαλάσει η κόμμωση από τον πολύ δυνατό αέρα που φυσούσε. Εκτός πλατό η Αμερικανίδα ηθοποιός τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με τις εκκεντρικές δημόσιες εμφανίσεις της.

Την έχουν φωτογραφίσει να ψωνίζει με τα εσώρουχα σε σούπερ μάρκετ της Νέας Υόρκης και να φορά see through φόρεμα φτιαγμένο από πλαστικό περιτύλιγμα.

Εκτός από την Τζούλια Φοξ, στην ταινία που γυρίζεται στη Μύκονο πρωταγωνιστούν και πολλοί γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί, όπως η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Τους δύο τελευταίους κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV κατά τη διάρκεια γυρίσματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: