Ανοίγοντας τη φθινοπωρινή σεζόν, ο οίκος Rabanne, που στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σαράντη, πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος Rabanne Million Gold For Her Eau De Parfum με ένα μεγάλο πάρτι. Πρόσωπα από το χώρο της show biz, εκπρόσωποι των Μέσων αλλά και στρατηγικοί συνεργάτες της αγοράς, έδωσαν το «παρών» στο επιβλητικό Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, που ειδικά για τη βραδιά της Τρίτης 8 Οκτωβρίου είχε μεταμορφωθεί σε ένα ολόχρυσο σκηνικό με εντυπωσιακά installations, εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις του νέου αρώματος και τους χαρακτηριστικούς XL κρίκους, σύμβολο του Rabanne.

Στην cover photo: Ο Ζάκης Σαράντης, η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Γιαννακοπούλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος.

Η Μαίρη Βυτινάρος και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Δήμητρα Λαζαράτου.

Λίγο μετά τις 9 μ.μ., η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Marketing της Επιλεκτικής Αρωμάτων Γρ. Σαράντης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, προσκαλώντας τους να ανακαλύψουν τη νέα αρωματική πρόταση του δημοφιλούς γαλλικού οίκου, που πρωταγωνιστεί εδώ και δεκαετίες όχι μόνο στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας, αλλά και στη δημιουργία best seller αρωμάτων, τα οποία κατακτούν αμέσως την κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού.

Ο Λάκης Γαβαλάς και η Υβόννη Ντόστα.

Με τον Δημήτρη Παπά.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο Αγγαίος Ποθητός και ο Βασίλης Παρωτίδης.

Τη σκυτάλη πήρε η ομάδα χορευτών που πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό voguing act υπό τους ρυθμούς του “Pure/Honey”, επίσημου soundtrack της παγκόσμιας καμπάνιας του αρώματος, στην οποία πρωταγωνιστεί η Gigi Hadid. Το ροκ βίντεο της καμπάνιας εξάλλου, πρόβαλε σε γιγαντοοθόνη καθόλη τη διάρκεια  της βραδιάς, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον παλμό, σε μια εκδήλωση που απογειώθηκε με το live performance της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή. Με φόντο την καθηλωτική παρουσία του διεθνούς φήμης μοντέλου, οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν καταχειροκροτούμενοι μερικές από τις εμπορικότερες ξένες επιτυχίες, δίνοντας τη σκυτάλη στην international DJ και ραδιοφωνική παραγωγό Xenia Ghali, που ανέβασε την ατμόσφαιρα στα ύψη με τις μουσικές επιλογές της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι καλεσμένοι είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να απολαύσουν δροσερά signature cocktails, εμπνευσμένα από τις μεθυστικές νότες του νέου Rabanne Million Gold For Her Eau De Parfum: τριαντάφυλλο, λευκά άνθη και ακόρντο mineral musk. Ένα άρωμα που τόσο στη γυναικεία, όσο και στην ανδρική εκδοχή του, που κυκλοφορεί ταυτόχρονα, σχεδιάστηκε για να αφυπνίσει την ακλόνητη αυτοπεποίθηση και την τολμηρή αυτό-έκφραση.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο Θάνος Μαρίνης με την σύζυγό του, Σόνια Καζόνι.

Η Σίσσυ Φειδά.

Ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος.

Η Μελίνα Κάππη.

η Μαρία Λειβαδίτη και η Φοίβη Παναγιωτοπούλου.

Η Βερίνα Χιώτη-Διαμαντίδη και η Νίκη Λάμη.

O Χρήστος Κούτρας, o Κώστας Κοκκινάκης και ο Χάρης Συντζάκης.

Ο Γρηγόρης Μασούρας και η Janna Sireac.

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου και η Αγγελική Χόντου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Μαρία Λειβαδίτη.

Ο Αγγαίος Ποθητός και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Η Σάσα Σταμάτη.