Ο ∆ηµήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαµπροπούλου έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους.

*Διαβάστε ακόμα: Γοήτευσαν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στους ρόλους του Φρέντρικ Σοπέν και της Γεωργίας Σάνδη

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», οι δύο καταξιωµένοι ηθοποιοί µένουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριµένα στα Πετράλωνα.

Το δηµοφιλές ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Το ζευγάρι του «Σασµού», που έγινε ζευγάρι και στη ζωή, έχει εξαιρετική χηµεία και στα επαγγελµατικά.

Πριν από λίγες µέρες µάλιστα έδωσαν ρεσιτάλ ερµηνείας, αφού τους είδαµε για πρώτη φορά στη σκηνή του Ηρωδείου, για την παράσταση «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου».

«Ήταν µια εξαιρετικά απολαυστική εµπειρία. Η συνεργασία µου µε τον ∆ηµήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική για ακόµα µία φορά. Είναι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι µε έναν άνθρωπο που έχεις ξαναβρεθεί τηλεοπτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριλίτα Λαµπροπούλου µετά το τέλος της παράστασης στην κάµερα της εκποµπής «Buongiorno».

Ο ∆ηµήτρης Λάλος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι µε ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν υποκριτικά και όχι µόνο. Πάντα είναι πιο εύκολο να δουλεύεις µε έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά. Το θέατρο είναι γεµάτο και εµείς είµαστε ευγνώµονες γι’ αυτό. Το άγχος είναι πάντα δηµιουργικό για έναν ηθοποιό».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 12/10/2024
*Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ