Ο Γιώργος Πατούλης μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Νάνσυ Κοιλού, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε του εμφάνιση που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Δείτε ακόμη 
Γιώργος Πατούλης: Επιβεβαίωσε τον γάμο του με τη Νάνσυ Κοιλού, λίγο πριν γίνουν γονείς

1-giorgos-patoulhs-nancy-koilou-2
1-giorgos-patoulhs-nancy-koilou-1

Γιώργος Πατούλης: Η Αναστασία είναι επιστήμονας, που την ενδιαφέρει πολύ και η Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Είναι αλήθεια ότι περνάω καλά και είμαι καλά με τη σύντροφό μου. Για να μπορείς να δημιουργείς, οφείλεις να είσαι ισορροπημένος. Οφείλω να πω ότι η Αναστασία είναι ένας άνθρωπος επιστήμονας, η οποία αυτή τη στιγμή την ενδιαφέρει πολύ και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έτσι και αλλιώς έχει δουλέψει σε αυτή. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είναι και η δουλειά της αυτή, να είναι δίπλα μου. Η Αναστασία έχει κάνει ανώτατες σπουδές και η επιστήμη της είναι ανθρωποκεντρική. Η δουλειά της σχετίζεται με την αυτοδιοίκηση», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης μαζί με τον γιο του Αλέξανδρο σε συναυλία το Θέατρο Λυκαβηττού
Ο Γιώργος Πατούλης μαζί με τον γιο του, Αλέξανδρο, σε συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού


Ο μεγάλος μου γιος θα αποδεχτεί και το μικρότερο μέλος της οικογένειας

«Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το όνομα. Ο γιος μου είναι ένα άριστο παιδί και είμαι ευτυχισμένος που είναι ο μεγάλος μου γιος. Προφανώς είμαι σίγουρος ότι θα αποδεχτεί και το μικρότερο μέλος της οικογένειας. Ξέρει να προσέχει τον εαυτό της, είναι αυτάρκης. Εγώ είμαι κοντά της», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Πατούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: