Τα όσα έζησε στο Περιστέρι κατήγγειλε η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία όπως υποστήριξε, δέχτηκε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (14/10) και όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, ο οδηγός λεωφορείου έγινε έξαλλος επειδή δεν τον άφησε να περάσει μπροστά από το αυτοκίνητό της. Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε βίντεο στο instagram, με τα τελευταία δευτερόλεπτα της έντασης ανάμεσα τους.

Όπως ανέφερε στα stories της: «Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής. Φρόντισε να με προειδοποιήσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο, θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Αμέσως μετά άρχισε να λαμβάνει μηνύματα στον λογαριασμό της στο instagram, από επιβάτες λεωφορείων, που όπως έγραφαν έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες καταστάσεις.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Δεν έκανα κάτι που να προκαλέσει τον οδηγό» και περιέγραψε τα όσα έζησε λίγες ώρες νωρίτερα λέγοντας: «Δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει και άρχισε να τραμπουκίζει. Άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να με βρίζει χυδαία».

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος είπε: «Έχω ανεβάσει το πρόσωπό του και μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δεν φοβάμαι γιατί τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους». 
Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν θέλω να εμφανιστούν στο μέλλον και άλλοι τέτοιοι βαρύμαγκες που τρομοκρατούν τον κόσμο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4w6nl805441)