Είναι από αυτές τις λίστες που δεν τις προσπερνάς. Ιδίως όταν προκύπτει από δημοφιλέστατους ιστότοπους με ειδίκευση στους royals, όπως το BrightSide. Ακόμα περισσότερο, όταν ένα όνομα made in Greece εμφανίζεται -ως έκπληξη- ανάμεσά στους γοητευτικότερους γαλαζοαίματους όλων των εποχών.

Ο λόγος για τον μικρότερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, Φίλιππο: Μπορεί κάποιοι να περίμεναν το όνομα της Μαρίας-Ολυμπίας μεταξύ των 15 πιο γοητευτικών royals του πλανήτη, αλλά ο σύζυγος της Νίνα Φλορ υπερείχε.

Μεταξύ άλλων -χωρίς σειρά προτεραιότητας- στη λίστα διακρίνουμε τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, την Κέιτ Μίντλετον, τους Σαρλότ και Ανδρέα Κασιράγκι, την πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας καθώς και τον πρίγκιπα Καρλ Φίλιπ (επίσης της Σουηδίας).

Στη λίστα και η πριγκίπισσα Μασάκο της Ιαπωνίας και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, καθώς και η μαχαρανή του Τζαϊπούρ, Γκαϊατρί Ντεβί. Επίσης, η πριγκίπισσα Αμίρα της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά -για εμάς- και η ωραιότερη όλων, Γκρέις Κέλι.