Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η AURORA ένωσαν απόψε τις δυνάμεις τους σε μία ιδιαίτερη συναυλία με κοινωνικό πρόσημο, στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού,  στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Από την βραδιά δεν έλειπε φυσικά η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

dsdssd__1_
dsdssd__2_
dsdssd__3_

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε το κοινό στην πλούσια ελληνική μουσική παράδοση και κληρονομιά, παρουσιάζοντας ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα με νέα και παλιότερα ακούσματα, τραγούδια από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, έργα καταξιωμένων Ελλήνων δημιουργών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και αγαπημένα του τραγούδια, που «αγκαλιάζουν» το έργο της AURORA. Άλλωστε, η συναυλία, σε εκτέλεση παραγωγής της Panik Live Productions, είχε στόχο να ενισχύσει το έργο του Σωματείου, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της AURORA, αλλά και να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και, ιδιαίτερα, των νέων, οι οποίοι αποτελούν, δυνάμει, το πρώτο βήμα για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.