Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, μίλησε στο "Πρωινό" για τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό, που πέθανε σε τροχαίο πριν από τρία χρόνια μίλησε, ανήμερα των γενεθλίων του, λέγοντας: «Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του. Θα ήταν 45 ετών. Θα έβλεπε τα παιδιά του να μεγαλώνουν αλλά ο Θεός ήθελε να γίνουν τα πράγματα έτσι. Είμαι κοντά στην οικογένειά μας, μας λείπει πάρα πάρα πολύ αλλά με προσευχή και υπομονή προχωράμε τη ζωή μας γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε και αυτό πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά του».

Κατερίνα Μονογυιού: Να έχουν δύναμη οι γονείς και να αντιμετωπίζουν την απώλεια με δύναμη ψυχής

«Είμαστε δίπλα στα παιδιά του και αυτό που τους λέμε είναι για τον πατέρα τους, τις αναμνήσεις που είχαμε και διάφορα πράγματα που τους κάνει και αυτούς να νιώθουν δυνατοί και να τον μιμηθούν, γιατί ήταν ένας νέος πολύ καλός άνθρωπος» προσέθεσε συγκινημένη.

Σχετικά με το πώς περνούσαν τα γενέθλια του, η Κατερίνα Μονογυιού είπε: «Οικογενειακά, αυτό. Ο Γιώργος δεν ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε πάρτι και τέτοια. Ήρεμα και όμορφα με την οικογένειά του. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είμαστε η μόνη οικογένεια που έχουμε περάσει κάτι τέτοιο. Να έχουν δύναμη οι γονείς και να αντιμετωπίζουν την απώλεια με δύναμη ψυχής».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4x1v9z5sw1t)