Σοκ έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή Λίαμ Πέιν, πρώην μέλους των One Direction, που βρέθηκε νεκρός ύστερα από πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στην Αργεντινή.

Ο τραγουδιστής πέθανε το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024) και αυτόπτες μάρτυρες στο ξενοδοχείο «CasaSur Palermo» στο Μπουένος Άιρες δήλωσαν ότι έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του στον τρίτο όροφο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Ωστόσο, ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλεί μια ανάρτηση που είχε κάνει ο Λίαμ Πέιν στο Snapchat λίγες ώρες πριν από το θάνατό του, όπου ανέφερε πόσο καλά περνάει στην Αργεντινή.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει μια selfie του, την οποία συνόδευε με την εξής λεζάντα: «Είναι μια υπέροχη μέρα εδώ στην Αργεντινή».

*Διαβάστε ακόμα: Λίαμ Πέιν: "Συμπεριφερόταν περίεργα" - Νέες μαρτυρίες για τον θάνατο του τραγουδιστή των One Direction


Δείτε την ανάρτηση

payne_teleutaiaanartisi

Λίαμ Πέιν: Το χρονικό του τραγικού περιστατικού

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ νωρίτερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, ο Λίαμ Πέιν είχε εμφανίσει ασταθή συμπεριφορά στη ρεσεψιόν, σπάζοντας το λάπτοπ του, αναγκαζόμενος να οδηγηθεί στο δωμάτιό του με τη βοήθεια άλλων.

Η έρευνα για τα αίτια πίσω από τον θάνατό του ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης.

Πρόσφατα είχε επισκεφτεί την Αργεντινή για μια συναυλία του Νάιαλ Χόραν, όπου επανενώθηκε με τα υπόλοιπα μέλη των One Direction. Ο Λίαμ Πέιν είχε γίνει μέλος του συγκροτήματος σε ηλικία 16 ετών και είχε συμβάλει στη δημιουργία του παγκόσμιου φαινομένου, μέχρι που διαλύθηκαν το 2015.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί δημόσια το 2021 ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αλκοολισμό και την εξάρτηση από συνταγογραφημένα φάρμακα, ενώ είχε βιώσει «έντονες» αυτοκτονικές σκέψεις.

Τέλος, φήμες είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Μάγια Χένρι, τον άφησε αφότου της ζήτησε να κάνει έκτρωση. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό επηρέασε την ασταθή συμπεριφορά του στο ξενοδοχείο.