Πρώτα ήταν οι µαµάδες και οι µπαµπάδες τους. Τώρα είναι και οι ίδιες που µας απασχολούν. Μαζί και οι έρωτές τους. Αλλες τούς «διατρανώνουν», κάποιες τους φυλάνε σαν επτασφράγιστο µυστικό. Ορισµένες -µονίµως- κυκλοφορούν σόλο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι κόρες των celebrities συζητιούνται, πολύ περισσότερο αν είναι και ωραίες, όπως οι µαµάδες τους. Και ιδού τα 10 nepo babies της εγχώριας showbiz στα οποία επικεντρώνεται η «Κυριακάτικη Απογευµατινή».

Διαβάστε ακόμα: Έξι Έλληνες celebrities που μίλησαν ανοιχτά για την εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά

Η Μελίνα Νικολαΐδη (για να «κόψουµε την κορδέλα» µε το κορίτσι που ακούγεται περισσότερο και το όνοµα της οποίας συγκριτικά µε τις προηγούµενες τουλάχιστον έχει τα περισσότερα links, αν την γκουγκλάρει κάποιος) είναι και η καλύτερη για παπαράτσι και όσους από τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται για «κοινωνική κριτική». Οταν είναι ερωτευµένη, δεν το κρύβει. Πρώτα ήταν ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, στο γυµναστήριο του οποίου έφτασε να διαφηµίζεται µέχρι και η µαµά ∆έσποινα Βανδή και διάσηµες φίλες της, καλλιτέχνιδες και όχι µόνο. Τους είδαµε να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται, κυρίως να διασκεδάζουν ο ένας την παρέα του άλλου. Τώρα που άλλαξε ρότα και έχει συνάψει σχέση µε τον επιχειρηµατία ∆ηµήτρη Φιντιρίκο, πάλι δεν κρύβεται. Ή µάλλον, για να είµαστε ακριβείς, µπορεί να µη διαφηµίζει ότι έχουν δεσµό, αλλά δεν το αρνείται κιόλας. Αλλωστε, λήψεις από τη Ρώµη ή από εξόδους το ίδιο βράδυ στο ίδιο spot τούς «προδίδουν».

Η Δανάη Λιβιεράτου, πάλι, η µεγάλη κόρη -επαγγελµατίας Αµαζόνα και καλλίφωνη, όπως ο µπαµπάς της, Λάµπης Λιβιεράτος- της Εύης Αδάµ, µπορεί να µην εµφανίζεται στις κοσµικές επάλξεις, αλλά δεν είναι «κρυψίνους». Μας δείχνει το αµόρε της στα social, ανεξάρτητα από το αν γνωστοποιεί το όνοµά του ή όχι. Ισως είναι ο «αέρας» του Λος Αντζελες που την εµπνέει -µένει µεγάλα διαστήµατα στην αλλοδαπή- και που κάνει τη διαφορά.

Η ''καουµπόισσα'' Αµαλία Κωστοπούλου

Στο ίδιο τέµπο και η εσχάτως «καουµπόισσα» Αµαλία Κωστοπούλου. Τη βρίσκουµε µόνιµα, εκτός από τα καλοκαίρια, στην Αµερική, καθώς εκεί σπουδάζει. Αλλά και εκείνη είναι ερωτευµένη και παρουσιάζει στους λογαριασµούς της στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης λήψεις µε το ταίρι της. Toυς έχουµε δει µαζί, πάνω στα άλογα, από το Ασπεν, στο Κολοράντο, ενώ µαθαίνουµε πως είναι γύρω στα 33 και γόνος καλής οικογενείας. Το όνοµά του, ωστόσο, επίσης δεν το έχει γνωστοποιήσει.

Τι να πούµε, πάλι, για την Αφροδίτη Λιάντου, την κόρη των ηθοποιών Εβελίνας Παπούλια και Γιώργου Λιάντου, που µοιάζει µε τη µαµά σαν δυο σταγόνες νερό; Ο έρωτάς της µε τον συνάδελφό της ηθοποιό Αλέξανδρο Σκουρλέτη γεννήθηκε στα πλατό, ενώ έπαιζαν µαζί και µάλιστα υποδύονταν ζευγάρι στον «Σασµό» - για να προκαλέσουν... σεισµό στα καλλιτεχνικά «πηγαδάκια». Πρόσφατα, εξοµολογήθηκαν στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: «Γνωριστήκαµε µέσω της δουλειάς, µάθαµε καλύτερα ο ένας τον άλλον και ήρθαµε κοντά. Ετσι, εξελίχθηκε αυτό που έχουµε», είπε η Αφροδίτη (όλο γλύκα). Για να συµπληρώσει εκείνος ότι «κάποια πράγµατα είναι απλώς για να γίνουν». Κισµέτ; Ενδεχοµένως.

Η πρώτη που συζητήθηκε είναι η Γαία Μερκούρη

Πριν από όλες τις δεσποινίδες βέβαια, καθώς εκείνη συζητήθηκε πρώτη -και µάλιστα περισσότερο από όλες-, είναι η Γαία Μερκούρη. Και ο λόγος; Απλούστατος: η σχέση που είχε µε τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Αγγελο Λάτσιο. Για εύλογο διάστηµα, µεγαλύτερο των δύο ετών, τους βλέπαµε παντού µαζί: στα πάρτι, στις εκδροµές, στη θάλασσα... Να χορεύουν, να βγάζουν γλώσσα στον φακό, να γλεντάνε µε άλλα λόγια ο ένας τον άλλον. Αφότου, ωστόσο, γράφτηκε το «end» στο ειδύλλιό τους, κανείς από τους δύο δεν έχει δηµοσιοποιήσει «κλικ» µε άλλον ερωτικό παρτενέρ.

Για τη δε Χριστιάνα Μπέτα, πρωτότοκη της Νατάσας Θεοδωρίδου (που η ερµηνεύτρια απέκτησε από τον γάµο της µε τον επιχειρηµατία Τάκη Μπέτα, που επαγγέλλεται ζωγράφος), τον περασµένο χρόνο ακούγαµε πως ήταν σε σχέση µε τον Αλέξανδρο Λυµπέρη, της γνωστής επιχειρηµατικής οικογενείας. Βρέθηκαν µαζί στο φινάλε του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού και στο ίδιο τραπέζι βρισκόταν και η Αλεξάνδρα Νίκα (που περιµένει το αγοράκι της µε τον Κωνσταντίνο τον ∆εκέµβριο).

Μυστικό...

Είναι και εκείνα τα υπέροχα κορίτσια, όµως, που µοιάζει λες και έχουν πάρει όρκο... σιωπής. Το «οµερτά» ισχύει πανηγυρικά για την Τζένη Καζάκου -κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη-, για τη Φαίδρα-Θεοδώρα Μπάρµπα, την κόρη της Βάνας Μπάρµπα, όπως και για τη Μαρία Βοσκοπούλου (κόρη της Αντζελας Γκερέκου) και, τέλος, για την Ήρα, την καλλονή κόρη του Σπύρου Πώρου.

Είναι-δεν είναι single, προτιµούν να περνάνε αυτήν την εικόνα. Λέτε πως δεν θα µάθουµε ποτέ για τα love stories τους, για ποιον χτυπάει η καρδιά τους; Πιθανόν. Ισως και να είναι ήδη παντρεµένες και να µην έχουµε ιδέα. Συγκαταλέγονται όµως -και επειδή είναι κούκλες και επειδή οι µαµάδες τους είναι διάσηµες- σε εκείνα τα πλάσµατα µε τα οποία δεν θα πάψουµε να ασχολούµαστε. Αναπόφευκτα.

Δημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη Απογευματινή»