Η Νικολέττα Ράλλη δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό που της προκάλεσε ένα μήνυμα στο Instagram, καθώς όχι μόνο ήταν χυδαίο αλλά προήλθε και από έναν παντρεμένο άντρα με τρία παιδιά, όπως έγραψε. Δημοσίευσε μάλιστα και εικόνες, έχοντας φροντίσει να καλύψει τα στοιχεία που θα μπορούσαν να προδώσουν τον αποστολέα και να εκθέσουν την οικογένειά του. Τη γνωστή παρουσιάστρια συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε χθεσινοβραδινή της έξοδο, την Πέμπτη 17/10/2024.
Δείτε ακόμη
Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε – "Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι"


Νικολέττα Ράλλη: Μου έγραψε προσβλητικά μηνύματα

«Δεν με φλέρταρε και το θέμα μου δεν ήταν ότι ήταν παντρεμένος αλλά ότι μου έγραψε προσβλητικά μηνύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να κάνεις ένα τόσο αισχρό σχόλιο και να έχεις για φωτογραφία προφίλ εσένα και το παιδί σου», δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη εμφανώς ενοχλημένη από το περιστατικό.

Κάποιοι γράφουν δημόσια τα σχόλιά τους

«Δεν ξέρω, είναι χαζοί; Κάποιοι γράφουν και κανονικά δημόσια τα σχόλιά τους», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η παρουσιάστρια μπροστά στις κάμερες.

Η Νικολέττα Ράλλη είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία του αποστολέα, ώστε να μην εκτεθεί η οικογένειά του, που δεν έφταιγε σε τίποτα, όπως είπε από την πρώτη στιγμή η ίδια.


Έρχεται η στιγμή που μου γυρνάει το μάτι

Η Νικολέττα Ράλλη είχε δημοσιεύσει πριν από ένα μήνα, μια σειρά από Instagram Stories, όπου ξέσπασε για τα άσεμνα μηνύματα που είχε δεχτεί. «Όσοι με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια στα social media, ξέρετε ότι δεν τοποθετούμε σχεδόν ποτέ δημοσίως για αρνητικά σχόλια ή σεξιστικά σχόλια ή και αρνητικές κριτικές που μπορεί να έχω δεχτεί, είτε δημόσια στο προφίλ μου είτε ιδιωτικά σε dm. Αρχικά γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και δεύτερον γιατί πραγματικά και με όλο μου το είναι χ@@ηκα. Ωστόσο έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι…


Ποτέ δεν πρόκειται να το δεχτώ ένα χυδαίο και σεξιστικό πέσιμο

Προφανώς και δεν θα με ενοχλήσουν τα δεκάδες κομπλιμέντα που θα λάβω καθημερινά από άντρες και γυναίκες, προφανώς και θα φάει μπλοκ όπως μου στείλει φωτογραφία το πουλί του, αλλά αυτό που δεν θα καταλάβω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ και δεν πρόκειται να το δεχτώ είναι το χυδαίο και σεξιστικό πέσιμο/κράξιμο, έχοντας μάλιστα για profile pic εσένα πα@@@ρα με το παιδί σου!

Αγαπημένο μου followers, (και ναι απευθύνομαι σε όλους σας, γιατί ποτέ μα ποτέ, άτομο που με ακολουθεί δεν εκφράστηκε αρνητικά με τέτοιο τρόπο στο άτομό μου!). Όταν κάποιος σας παρενοχλεί ή προσβάλλει σας έχω τον τρόπο όχι απλά να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί αλλά πολύ πιθανόν να βάλει και τα κλάματα!

Εγώ ξέρω ότι έχει τρία παιδιά

Σημείωση: το προφίλ είναι κλειδωμένο και αληθινό. Και η profile pic είναι με ένα από τα τρία του παιδιά. Ακολουθεί η λύση στο πρόβλημα (Μα εγώ που ξέρω ότι έχει τρία παιδιά).


Νικολέττα Ράλλη: Ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες για το μήνυμα από παντρεμένο πατέρα τριών παιδιών


Να σας δείξω τον τρόπο να βλέπετε υλικό από κλειδωμένο προφίλ

Εάν θέλετε και εσείς φίλοι μου να σας δείξω τον τρόπο να βλέπετε υλικό από κλειδωμένο προφίλ και να μάθετε την πλήρη οικογενειακή κατάσταση του εκάστοτε πα@@α ή πα@@@ως dm me. Δεν θα απαντήσω σε εν δυνάμει stalkers. Η φωτογραφία με την γλυκύτατη σύζυγο και τα τρία κουκλιά παιδιά έχει υποστεί blur. Σας φιλώ» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να μιλήσει μπροστά στις κάμερες για το μήνυμα που της έστειλε ένας άντρας, που ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών