Στην χώρα μας βρίσκεται τον τελευταίο καιρό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, με τίτλο «The Carpenter's Son», ο Νίκολας Κέιτζ.

Μάλιστα, ο Χολιγουντιανός σταρ απόλαυσε το γεύμα του σε εστιατόριο του Πειραιά. Ειδικότερα, αφού επισκέφτηκε την Αθήνα, ο ηθοποιός βρέθηκε στον Πειραιά, με τους θαυμαστές του να τον εντοπίζουν εκεί, παρά την αλλαγμένη του εμφάνιση και να φωτογραφίζονται μαζί του. Στιγμιότυπα με τον ηθοποιό αναρτήθηκαν και στον επίσημο λογαριασμό του εστιατορίου στο Ιnstagram.

Διαβάστε ακόμα: Όλοι οι δρόμοι του θεάματος οδηγούν στον Πειραιά: Το νέο πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου - Από το "Όσα παίρνει ο άνεμος" μέχρι Σαίξπηρ και "Θείο Βάνια"

Ο Νίκολας Κέιτζ είχε φροντίσει να κρύψει κατά κάποιον τρόπο την ταυτότητά του και να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με χρωματιστή μπλούζα, λευκό καπέλο και γυαλιά μυωπίας. Μάλιστα, έχει αφήσει μακριά μαλλιά, ενώ τα γένια του είναι λευκά.

O ιδιοκτήτης του εστιατορίου μίλησε στην εκπομπή «Live You» και ανέφερε για τον ηθοποιό: «Του στείλαμε έναν κατάλογο. Είχε κι άλλες προτάσεις όπως γνωρίζουμε. Του άρεσε το φαγητό, είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας και ήρθε εδώ. Αγαπάει πολύ τον Πειραιά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4y13kihm6o9)

Νίκολας Κέιτζ έφαγε τζατζίκι χειροποίητο, ντολμαδάκια, μια πικάνια, πατάτες και κεφτεδάκια

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τρελάθηκε. Τον υποδέχτηκα, ήταν ευγενέστατος. Σπανίζει αυτό στις μέρες μας. Κι ο άνθρωπος είναι σταρ του Χόλιγουντ. Έφαγε τζατζίκι χειροποίητο, ντολμαδάκια, έφαγε μια πικάνια, πατάτες, κεφτεδάκια που του αρέσανε πάρα πολύ».

Όπως είπε στη συνέχεια, ο Νίκολας Κέιτζ ήταν με τα παιδιά και τη γυναίκα του, Ρίκο Σιμπάτα. «Η ασφάλειά του ήταν μαζί του, δεν τον πλησίαζες εύκολα, λογικό είναι. Όλοι ήταν υποψιασμένοι ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν τον κατάλαβαν», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Σημειώνεται πως ο Νίκολας Κέιτζ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία που επικεντρώνεται στην παιδική ηλικία του Ιησού. Μέρος της ταινίας γυρίστηκε στα Μέγαρα.