Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» μιλώντας για την μητρότητα και τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.
Η Βάσω Λασκαράκη περιγράφει πώς κατάφερε με τον δεύτερο σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, να φτιάξουν ένα πετυχημένο μοντέλο οικογένειας.


Βάσω Λασκαράκη: Έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια που εμάς μας ταιριάζει

«Ήταν κάτι πολύ σημαντικό και ξαφνικό και καθώς περνάνε τα χρόνια θεωρώ κι εγώ ότι είμαστε πολύ μαζί. Έχουμε δημιουργήσει μαζί ένα παζλ μιας οικογένειας που εμάς μας ταιριάζει και θέλουμε να είναι έτσι ακριβώς όπως το έχουμε φτιάξει», είπε η Βάσω Λασκαράκη στο «Happy Day» για τον Λευτέρη Σουλτάτο.
Δείτε ακόμη
Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση σε ρεπόρτερ για την ερώτηση στον Λευτέρη Σουλτάτο – "Δεν ήρθαμε εδώ να μας κλείσεις το σπίτι"


Δεν είναι εύκολο

«Δεν είναι εύκολο, καθημερινά χρειάζεται να στήσεις πλάτες για να μην υπάρχουν κλυδωνισμοί γιατί όταν υπάρχουν παιδιά που πρέπει να ενωθούν, οικογένειες» πρόσθεσε η ηθοποιός.


Ο καθένας έχει τη θέση που του αναλογεί

«Ακόμα και η οικογένεια που φέρεις πριν κάνεις αυτή την οικογένεια, όλα πρέπει να στηριχτούν και να έχει ο καθένας τη θέση που του αναλογεί μέσα σε αυτό το σπιτικό το καινούργιο», είπε η Βάσω Λασκαράκη στη εκπομπή «Μαμά-δες» που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: