Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης όπου έκανε flashback στις μεγάλες του τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι Ψίθυροι Καρδιάς, το Άγγιγμα Ψυχής και το «Μη μου λες αντίο».

«Οι Ψίθυροι Καρδιάς άφησαν ιστορία, γιατί ήταν η πρώτη σειρά που τόλμησε να καταγγείλει τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία. Η κοινότητα των τσιγγάνων μας δέχτηκε και μας αγκάλιασε. Εκείνη η εποχή ήταν πολύ διαφορετική από την σημερινή, υπήρχε άλλη συνθήκη. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν κάθε φορά και υψηλότερα μέχρι που έφτασαν σε πανελλήνιο ρεκόρ, άσπαστο έως σήμερα. Μετά το πρώτο φιλί που είχε δώσει η Ερατώ στον μπαλαμό, γυρνάει βράδυ σπίτι της, κοιμούνται όλοι, γδύνεται από τη μέση και πάνω και χαιδεύει το σώμα της, αναγνωρίζει το σώμα της. Όταν παίχτηκε το επεισόδιο και πήγαμε πάλι πίσω για να κάνουμε γύρισμα, μαζεύτηκαν γύρω όλες οι τσιγγάνες και έλεγαν «ντροπή σου Μανουσάκη, τι μας έκανες, μας ντρόπιασες» κι εγώ είπα τι γίνεται, δεν κατάβα. Ήρθε και η στιγμή λοιπόν που έπρεπε να κάνουμε την πρώτη τους ερωτική συνεύρεση της Ερατούς με τον Αποστόλη. Πάμε πάλι παίχτηκε η σκηνή και ξαναπήγαμε βάση προγράμματος στα Άνω Λιόσια να κάνουμε γύρισμα, οι ίδιες γυναίκες έρχονται γύρω μου ενθουσιασμένες «έτσι μπράβο Μανουσάκη! Με άντρα όχι μόνη της!» αποκάλυψε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Στην συνέχεια ανέφερε:

«Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την εκκλησία όταν κάναμε το Άγγιγμα Ψυχής. Δεν θέλαμε να δείξουμε έναν πάπα, ο οποίος τρέχει πίσω από τον ποδόγυρο. Το θέμα ήταν ένας άνθρωπος που υποκύπτει στον πειρασμό και επιστρέφει σε αυτό που πιστεύει, όχι το σκάνδαλο. Στα Γιάννενα και στα Ζαγοροχώρια οι εκδρομές που γινόντουσαν, είχαν βάλει μέσα στους τόπους επισκέψεων πού φίλησε ο Ζαλμάς την Θεοφανία, που ήταν το σπίτι της Θεοφανίας. Το πιο δύσκολο γύρισμα ήταν η ερωτική σκηνή. Πήρα το μέτρο να είμαι και αισθησιακός και ευλαβής».

Για την σειρά «Μη μου λες αντίο», ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε:

«Διάβασα 5 φορές το Κοράνι, το είχα μάθει απ’ έξω. Είχαμε θρησκευτική σύμβουλο που ήταν συνέχεια δίπλα μας. Θυμάμαι την σκηνή μετά την πρώτη ερωτική συνεύρεση τη μανία του Μέμου να πλυθεί, να καθαριστεί από το αμάρτημα που είχε επιτελέσει. Ήταν πραγματικά μια σκηνή πολύ ενδεικτική για την ψυχολογία του μουσουλμάνου».