H Ζωζώ Σαπουντζάκη συναντήθηκε με την Πέγκυ Ζήνα στα παρασκήνια της συναυλίας που έγινε στο θέατρο Παλλάς για τον Μίμη Πλέσσα.

Ο συνθέτης έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Για να τιμήσουν τη μνήμη του, οι καλλιτέχνες ετοίμασαν ένα αφιέρωμα στη ζωή και τις επιτυχίες του.
Δείτε ακόμη
Μίμης Πλέσσας: Συναρπαστικές στιγμές και άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του μεγάλου συνθέτη - Το βιβλίο που έγραψε η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Πέγκυ Ζήνα ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς για τον Μίμη Πλέσσα, με την ηθοποιό να κάνει και μια σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία σειρά από φωτογραφίες από τη συνάντησή της με την Πέγκυ Ζήνα.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είσαι εδώ απόψε

Ανάμεσα σε αυτές ανάρτησε κι ένα βίντεο, όπου φαίνεται να μιλάει στην τραγουδίστρια, ευχαριστώντας την που βρίσκεται εκεί. «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είσαι εδώ απόψε. Ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι πολύ πραγματικά. Μου αρέσουν οι άνθρωποι όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά να έχουν καρδιά μέσα τους κι εσύ το βγάζεις», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην Πέγκυ Ζήνα, με εκείνη να της λέει, «είμαι εδώ για σένα και τον τεράστιο Μίμη μας. Ευχαριστώ βασίλισσά μου».

Βρέθηκα στην ίδια σκηνή με την αγαπημένη μου Πέγκυ Ζήνα

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε: «Πόσο χαρούμενη νιώθω αποψε που ξαναβρέθηκα με την αγαπημένη μου Πέγκυ Ζήνα στην ίδια σκηνή μετά από αρκετά χρόνια. Την γνώρισα κοριτσάκι και τώρα την καμαρώνω μια σπουδαία τραγουδίστρια. Η συγκίνηση μου για τέτοιες τραγουδίστριες δεν μπορεί να κρυφτεί. Συνεχίζουμε το τιμητικό αφιέρωμα στον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα εδώ στο θέατρο Παλλάς».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram με το βίντεο:


Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-zozo-sapoytzakh-pegy-zhna-instagram-photos-2
1-zozo-sapoytzakh-pegy-zhna-instagram-photos-1