Σε πρόσφατη θεατρική βραδινή του έξοδο… συνελήφθη ο Αντίνοος Αλμπάνης από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει από τους προσωπικούς του δαίμονες και τους έρωτες μέχρι τον νέο κύκλο του σίριαλ Maestro.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχθηκε πως «τι είμαι εγώ για να μην έχω τους δικούς μου δαίμονες; Φυσικά και έχω και ναι, κάνω ψυχοθεραπεία».

«Κάποια στιγμή στα νιάτα μου έχω πέσει και στα πατώματα για έναν έρωτα. Ε τώρα, στα 41 μου, να πέφτω στα πατώματα για έναν έρωτα, μεγάλος άνθρωπος, είναι λίγο γελοίο».

«Για τον νέο κύκλο της σειράς Maestro, που θα βγει σε λίγο καιρό, νιώθουμε πολύ χαρούμενοι αν και έχουμε μια πικρία γιατί αυτό το ταξίδι έχει τελειώσει και έχει ολοκληρωθεί πια» συμπλήρωσε επίσης, σε άλλο σημείο των νέων τηλεοπτικών του δηλώσεις, ο Αντίνοος Αλμπάνης όπως είδαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού στο MEGA.