Για το θέατρο, την πολιτική και φυσικά τη σύντροφό του και πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή ''Buongiorno'' και χαρακτήρισε ανυπόφορη της μετάβαση από το θέατρο στην πολιτική, αφού όπως ανέφερε: «Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργικότητα, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρεί αυτό το κομμάτι, είναι πάρα πολύ ευνουχιστικό». Και πρόσθεσε: «Έβαλα στόχο από την αρχή το κομμάτι της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. Είμαι σε πάρα πολλές επιτροπές και βλέπω άλλους πολιτικούς που δεν συνδέονται στο webex, για να πάρουν τα λεφτά της συμμετοχής, ενώ δεν κάνουν παρουσία».

Ο Διαμαντής Καραναστάσης συνέχισε λέγοντας: «Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πουλάμε παραμύθια. Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί, το να υπερασπιστούμε τους πολίτες και την κοινωνία, η ακτιβιστική της δικηγορία και η αγάπη προς τους ανθρώπους, όλο αυτό θα το φέρουμε στη Βουλή. Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης με τη Ζωή και αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύντροφό του και πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας: «Μου λένε ‘είσαι ο Μουρίνιο’, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που έχει άπειρη αγάπη. Είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι, αυτό που διατηρεί στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και ευφυής».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά του βήματα, ο Διαμαντής Καραναστάσης συμμετέχει στην ταινία «Υπάρχω», για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, όπου υποδύεται τον Μανώλη Χιώτη. Για όσους επικρίνουν τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Στέλιο Καζαντζίδη είπε: «Ας τον παίξουν οι ίδιοι». Και συμπλήρωσε: «Ας δούμε πρώτα το παιδί. Προσωπικά νομίζω ότι θα σκίσει. Αυτό που είδα ήταν εξαιρετικό».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο παρομοίασε σαν εκείνα τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει και δεν το ξέρουν ο Διαμαντής Καραναστάσης είπε: «Βλέπω κάτι αδιαφανές στον ΣΥΡΙΖΑ, μια αδιαφάνεια παντού. Ποιον κοροϊδεύουν;».

Τέλος αναφέρθηκε και στον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Όταν μιλάει της πετάω τελείες από μακριά. Δεν θέλει να κλείσει μια πρόταση γιατί “φτιάχνεται” επειδή αυτό που ακούει από τον εαυτό της, της αρέσει πάρα πολύ και βρίσκει έναν τρόπο να το επαναλαμβάνει», με τον Διαμαντή Καραναστάση να σχολιάζει: «Δεν ξέρω τι να πω για τον Λαζόπουλο. Πιστεύω ότι είναι άνθρωπος που έχει μείνει στην εποχή του. Θα του βάλω κι εγώ μία τελεία».