Η Μαρίνα Σταυράκη απάντησε στη Super Κική σχετικά με σχόλια που έκανε για εκείνη, λέγοντας ότι τα αντιμετωπίζει με χιούμορ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασε ότι βλέπει την Super Κική με επιείκεια, καθώς είναι ένα νέο άτομο που ψάχνει τον δρόμο του και έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δική της ζωή, δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε καλή φάση, έχοντας ξεπεράσει προβλήματα υγείας, και μίλησε με τρυφερότητα για τον γιο της, Αλέξανδρο, τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο «συνοδό» της.

Μαρίνα Σταυράκη: Τι να πω στο παιδί που ψάχνει να βρει τα βήματά του

Αναφορικά με το σχόλιο της Super Κικής, που είπε σε βίντεο στο YouTube για εκείνη ότι, «είναι Barbie. Στα παλαιοπωλεία τις πουλάνε. Στέκεται με μπετόβεργες της οικοδομής», σχολίασε η Μαρίνα Σταυράκη, «τι να πω για τις δηλώσεις ενός παιδιού που ψάχνει να βρει τα βήματά του;».

Αντιλαμβάνομαι ότι έχει περάσει δύσκολα

«Αντιλαμβάνομαι και το έχει μοιραστεί και εκείνη και με εμένα και με τον κόσμο ότι έχει περάσει δύσκολα. Διατηρώ μια επιείκεια, γιατί μου βγαίνει και το εκπαιδευτικό και το μητρικό φίλτρο. Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα βλέπουμε με κάποια επιείκεια. Εγώ εύχομαι στη Super Κική να βρει τον δρόμο της, το αν εγώ είμαι Barbie, το ακούω και γελάω», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρίνα Σταυράκη.

Ο γιος μου είναι ο μεγάλος μου έρωτας

Τέλος, αναφέρθηκε στη ζωή της αλλά και στον γιο της. «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου. Πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου, αλλά τώρα είμαι καλά. Ο γιος μου είναι ο μεγάλος μου έρωτας, τώρα είναι 19 ετών και με συνοδεύει. Για εμάς τις μαμάδες όταν μεγαλώνουν τα αγόρια μας και μας συνοδεύουν είναι πολύ ωραία εμπειρία. Είναι ο καλύτερος καβαλιέρος συνοδός», είπε κλείνοντας η Μαρίνα Σταυράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: