Καθυστερεί ο επαναπατρισμός της σορού του Λίαμ Πέιν, με τον πατέρα του πρώην σταρ των One Direction να βρίσκεται σε ιδιαίτερη δύσκολη κατάσταση, μετά το χαμό του γιου του, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου Casa Sur, στην Αργεντινή.

Ο Τζεφ Πέιν βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες για να κανονίσει τον επαναπατρισμό της σορού του γιου του, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στις 16 Οκτωβρίου, ωστόσο οι διαδικασίες καθυστερούν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι περαιτέρω τοξικολογικές αναφορές, όπως δήλωσε εισαγγελέας της Αργεντινής.

pateras_liam_payne

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της Εισαγγελίας ενημέρωσε τον κ. Πέιν ότι τα αποτελέσματα της τοξικολογικής και ιστοπαθολογικής έκθεσης, συμπληρωματικά της νεκροψίας, είναι απαραίτητα για να αποφασιστεί η απελευθέρωση της σορού του 31χρονου σταρ.

Η αρχική έκθεση έδειξε στοιχεία έκθεσης στην κοκαΐνη, ωστόσο τα τελικά τοξικολογικά αποτελέσματα δεν αναμένεται να δημοσιοποιηθούν για μερικές εβδομάδες, όπως δήλωσε αξιωματούχος στο Associated Press, τονίζοντας ότι τα αρχικά αποτελέσματα δεν προσφέρουν ακριβή ανάγνωση της ποσότητας στο αίμα όταν πέθανε.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες και διενεργούνται πραγματογνωμοσύνες σε κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και κάμερες ασφαλείας, οι οποίες σύμφωνα με την Εισαγγελία «απαιτούν μεγαλύτερο χρόνο ανάλυσης».


Σε δύσκολη κατάσταση ο πατέρας του

Όπως αποκάλυψε ένας οικογενειακός φίλος για τον πατέρα του Λίαμ Πέιν: «Έχουν πει στον Τζεφ ότι μπορεί να χρειαστούν δέκα ημέρες για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και να πάει ο Λίαμ στο σπίτι». Και πρόσθεσε: «Βρίσκει την όλη κατάσταση πολύ δύσκολη. Ο Τζεφ είναι εντελώς πληγωμένος που έχασε τον γιο του. Αλλά ορκίστηκε στον Λίαμ να το κάνει σωστά και δεν θα πάει σπίτι χωρίς αυτόν».

Ο εισαγγελέας ενημέρωσε τον κ. Πέιν για την πρόοδο της υπόθεσης και συζήτησε εάν οι λεπτομέρειες των υποθέσεων, θα πρέπει να κρατηθούν ιδιωτικές, με τον Τζεφ Πέιν να λέει ότι επιθυμεί η υπόθεση να είναι διαφανής και ανοιχτή. Πρόσθεσε ότι ήταν πρόθυμος να «καταθέσει για όλα όσα γνωρίζει για τη ζωή του γιου του, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την έρευνα».

thanatos_liam_payne



Τι αναφέρει έκθεση για το θάνατό του

Σε έκθεση αναφέρεται ότι ο πρώην σταρ των One Direction πέθανε από πολλαπλά τραύματα και «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

Συντετριμμένα είναι τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, που απέτισαν φόρο τιμής στον σταρ μετά τον θάνατό του, καθώς επίσης και η πρώην σύντροφος του Λίαμ Πέιν, Σέριλ, η οποία είναι μητέρα του επτάχρονου γιου του, Μπέαρ.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του τραγουδιστή ανέφερε ότι είναι «πληγωμένη» προσθέτοντας: «Ο Λίαμ θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και θα τον θυμόμαστε για την ευγενική, αστεία και γενναία ψυχή του».

Φωτογραφίες: Associated Press