Mετά τις καταγγελίες που έκανε η Μαρίνα Νικολαΐδου, για έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» o Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην Άννα Φόνσου, παίρνοντας θέση επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται ότι Μαρίνα Νικολαΐδου, ανέφερε μεταξύ άλλων την Τρίτη (22-10) πως βρισκόταν πάντα δίπλα στην Άννα Φόνσου και τη βοηθούσε σε οτιδήποτε εκείνη χρειαζόταν.

Όταν οι δυο γυναίκες ήρθαν κάποια στιγμή σε ρήξη, λόγω μιας γάτας που φρόντιζε εκείνη, η Άννα Φόνσου λίγο καιρό αργότερα της ζήτησε να παραιτηθεί από τις αρμοδιότητες, που έχει αναλάβει, και να αποχωρήσει από το ''Σπίτι του Ηθοποιού''.

«Έπρεπε κάπως να είχε προετοιμαστεί»

Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα παράστασης στο θέατρο «Εν Αθήναις» και κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί, λέγοντας αρχικά ότι: «η Άννα Φόνσου έκανε έξωση στη Μαρίνα Νικολαΐδου από το ''Σπίτι του Ηθοποιού''. Κοιτάξτε, είναι ένα θέμα για το οποίο δεν πρόκειται να σας πω κάτι, γιατί αφορά στο ''Σπίτι του Ηθοποιού''».

Συνέχισε λέγοντας: «Εμείς είμαστε ένας άλλος οργανισμός, το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών και η Μαρίνα Νικολαΐδου είναι μέλος μας. Εάν θέλει τη βοήθεια του ΤΑΣΕΗ, θα την έχει όπως και της το είπα. Το ΤΑΣΕΗ όμως δυστυχώς δεν έχει δομή για να καλύπτει ηθοποιούς, που δεν έχουν που να μείνουν».

Κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ''Happy Day'': «Απ’ όσο μου είπε η Άννα Φόνσου, αυτή η εξέλιξη ήταν κάτι που της το είχε πει εδώ και πολύ καιρό. Δηλαδή έπρεπε κάπως να είχε προετοιμαστεί κατά την άποψη μου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d52y0dnl390x)