Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων είχε έναν διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με την ηλικία της και την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ρωτήθηκε για την αποχή της από την τηλεόραση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της.


Η αποχή της Παλαιολόγου από την τηλεόραση

«Πρέπει να ρωτήσεις τους παραγωγούς γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, όχι εμένα. Δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες ηθοποιούς από ηλικία 45-60 ετών» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για ποιον λόγο λέει την ηλικία της…

«Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Αν με ρωτήσει κάποιος πόσο χρονών είμαι, του απαντώ. Δεν το θεωρώ αγένεια να με ρωτάει κάποιος για την ηλικία μου. Για εμένα η ηλικία είναι ένας αριθμός και όχι κάτι παραπάνω» πρόσθεσε, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ο διάλογος της με τον Γιώργο Λιάγκα περί ηλικίας και εφμάνισης

«Πώς γίνεται να μοιάζεις με 45 ενώ είσαι 56; Τι κάνεις δηλαδή;» ήταν η ερώτηση που ακολούθησε, από τον Γιώργο Λιάγκα με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να ξεκαθαρίζει: «Λίφτινγκ δεν έχω κάνει πάντως, όχι». Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξήγησε: «Προσέχω τη διατροφή μου, γιατί το σώμα του ηθοποιού είναι εργαλείο ούτως ή άλλως. Κάνω γιόγκα πάρα πολλά χρόνια και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εκγύμναση για όλους μας».