Ο ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός πριν δύο χρόνια περίπου είχε προχωρήσει σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς. Με αφορμή την αποκάλυψη που είχε κάνει ο ίδιος τότε, ο Γιώργος Ψυχογιός μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής  Super Κατερίνα. 

Παράλληλα ο Γιώργος Ψυχογιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας πως δεν θα δούλευε ξανά μαζί του,  στον Μάρκο Σεφερλή, τον οποίο θεωρεί έναν  εξαιρετικό καλλιτέχνη αλλά και την σάτιρα.


Ο Γιώργος Ψυχογιός για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχτεί στο παρελθόν και τον Πέτρο Φιλιππίδη


 «Ο άνθρωπος που με κακοποίησε, δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Είμαι φίλος με μια κοπέλα που έχει καταγγείλει έναν άλλον ηθοποιό. Δε διανοούμαι να μην παραστώ στη δίκη για να ακούσω.

Με τον κύριο Φιλιππίδη είχα συνεργαστεί πριν 10 χρόνια. Είχαμε συνεργαστεί εξαιρετικά το 2010, από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Οπότε τι μου λέτε; Αν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη; Όχι δε θα συνεργαζόμουν», ανέφερε ο Γιώργος Ψυχογιός.

Για τον Μάρκο Σεφερλή και την σάτιρα

«Η σάτιρα δεν έχει όρια, είναι θέμα αισθητικής. Δεν έχω δει τη δουλειά του κύριου Σεφερλή αλλά είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, έχει ένα κοινό που τον ακολουθεί φανατικά. Ο καλλιτέχνης που σατιρίζει, το Nemo, δεν έχει να κάνει με το αν είναι non binary ή όχι, αλλά είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που κέρδισε τη Eurovision, ήταν ακροβάτης και όταν είδα τη συμμετοχή του στη Eurovision έμεινα ενεός. Αυτόν πώς να τον σατιρίσεις; Δε μπορώ να το ακολουθήσω αυτό που κάνει ο κύριος Σεφερλής» είπε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Ψυχογιός, σχετικά με τα σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής για το σκετς με το Nemo.