Ποιος δεν θυμάται την Πέπη Τσεσμελή, την ξανθιά τηλεπερσόνα που έγινε γνωστή τη δεκαετία του ΄90; Το κορίτσι με τις θρυλικές ατάκες «Άλλο πρέπει και άλλο Πέπη» σήμερα έχει αλλάξει. 

Μάλιστα η Πέπη Τσεσμελή έχει απομακρυνθεί από τα φώτα τα τελευταία χρόνια και κάνει σπάνιες εμφανίσεις.

Για όσους την έχουν ξεχάσει, η Πέπη είχε φανατικούς θαυμαστές σε εκπομπές όπως το «Ερωτοδικείο», το «Αυτόφωρο», το guest στους «Δύο Ξένους»  κ.ά. Κάποιες φορές μάλιστα σκανδάλιζε παιχνιδιάρικα τους τηλεθεατές και τους καλεσμένους της, άλλοτε με τα προκλητικά τραγούδια της και άλλοτε με τις καυτές της φωτογραφίσεις.

Δείτε πως είναι σήμερα η Πέπη Τσεσμελή


Μία έκπληξη επεφύλασσε στο τηλεοπτικό κοινό η καθημερινή απογευματινή σειρά του MakTV «Δικαστικές υποθέσεις», η οποία προβάλλεται και στη web-tv του ΑΝΤ1, αφού στο επεισόδιο που προβλήθηκε στς 22/10 είχαμε την ευκαιρία να δούμε να πρωταγωνιστεί μία τηλεοπτική περσόνα από τα παλιά, η Πέπη Τσεσμελή. Μία από τις ιέρειες της βραδινής trash tv των ’90s, με γκεστ συμμετοχές και σε ελληνικές κωμικές σειρές.


H Πέπη Τσεσμελή χάθηκε πολλές δεκαετίες από τα φώτα της τηλεόρασης, ενώ εμφανιζόταν ανά διαστήματα σε βίντεο στο youtube τραγουδώντας χιουμοριστικά βίντεο. Πριν ένα χρόνο μάλιστα έγινε ξανά viral μέσω του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης Scorpios, στο οποίο εργαζόταν, το οποίο έγινε γνωστό στο πανελλήνιο μέσα από το Tik tok.


dailymedia_com_gr_23102024_104049




H τηλεπερσόνα και τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σειρά του Mak TV, στη σειρά που ναι μεν απογοήτευσε ως παραγωγή και εξοστρακίστηκε από τον ΑΝΤ1 στο μικρό του τηλεοπτικό αδερφάκι, συνεχίζει όμως να δίνει cult επεισόδια καθημερινά.