O Άρης Σερβετάλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Breakfast@Star» για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του για τους δημοσιογράφους.
Δείτε ακόμη Άρης Σερβετάλης: "Παλιά ήμουν στο περιθώριο γιατί είχα κόκκινα μαλλιά και τώρα που μιλάω για την πίστη στο Θεό και πάλι στο περιθώριο είμαι" (Βίντεο)

Άρης Σερβετάλης: Οι δημοσιογράφοι εκβιάζουν μια δήλωση

«Όταν εσύ επιθυμείς και εγώ δεν επιθυμώ και μου το επιβάλλεις, είναι σαν να με εκβιάζεις», είπε o ηθοποιός, και έφερε αντιδράσεις.
«Όταν εσύ επιθυμείς και εγώ δεν επιθυμώ και έρχεσαι να μου επιβάλεις αυτό που επιθυμείς είναι σαν να εκβιάζεις κάτι», είχε δηλώσει ο Άρης Σερβετάλης για τους δημοσιογράφους.



Θα πρέπει να σεβαστείς ότι δεν επιθυμεί να κάνει δήλωση

Ο ηθοποιός απάντησε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην εκπομπή, «Στούντιο 4». «Εξαρτάται πως βλέπει ο άλλος την εργασία. Τι θέλω να πω… Εσύ επιθυμείς, εγώ δεν επιθυμώ. Όταν εσύ επιθυμείς και εγώ δεν επιθυμώ και έρχεσαι να μου επιβάλεις αυτό που επιθυμείς είναι σαν να εκβιάζεις κάτι. Θα πρέπει προφανώς να σεβαστείς κάποιον που δεν επιθυμεί να κάνει μια δήλωση. Επομένως υπάρχει ένας σεβασμός. Λες ότι ο άλλος δεν επιθυμεί επομένως "οκ πάω πάσο". Όταν εσύ επιμένεις όμως σημαίνει ότι το εκβιάζεις και δεν είναι ωραίο», είχε αναφέρει ο Άρης Σερβετάλης.


Πολλές φορές χάνεται ο σεβασμός

Όταν ρωτήθηκε αν έχει χαθεί ο σεβασμός, απάντησε: «Εσείς τι θα λέγατε; Πολλές φορές επειδή μέσα στη ροή της καθημερινότητας και του τρεξίματος αυτού που μας διέπει, πολλές φορές ναι χάνουμε, δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε», είπε κλείνοντας ο Άρης Σερβετάλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: