Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα ήταν σήμερα η Ευγενία Σαμαρά, η πρωταγωνίστρια της οικογενειακής κωμωδίας του MEGA «Έχω παιδιά».


Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη για τη σειρά: «Είμαστε δέκα ώρες την ημέρα εκεί, είμαστε σαν οικογένεια. Τα παιδιά μάς λένε μαμά και μπαμπά, σχεδόν από τη δεύτερη μέρα. Φέτος, μετά από τρία χρόνια στον Σασμό, δεν ήθελα να κάνω κάτι δραματικό αλλά ήθελα να με δουν σε κάτι άλλο».

Και συμπλήρωσε η Ευγενία Σαμαρά: «Αισθάνομαι μεγάλη οικειότητα. Νιώθω ότι στον ρόλο αυτόν δεν ζορίζομαι. Πέρα από τα άγχη που έχει ένας ηθοποιός. Με όλα τα παιδιά κάνω πολλή παρέα. Θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους. Αυτά τα παιδιά είναι μεταμφιεσμένοι ενήλικες. Είναι πιο διαβασμένα από εμάς. Αν μου πουν θα κάνεις παιδιά και θα είναι σαν αυτά της σειράς, τότε ναι τα θέλω».

Για τον ελεύθερο χρόνο της είπε η Ευγενία Σαμαρά: «Τα Σαββατοκύριακα, έχω δύο μέρες που θα ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω. Ο ύπνος είναι βασικό πράγμα και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι του γούστου μου. Δεν καταλαβαίνω την ‘ανωμαλία’ που έχουν κάποιοι άνθρωποι και ξυπνάνε νωρίς».



Η Ευγενία Σαμαρά αναφερόμενη στα social media, σημείωσε:

«Δεν καταλαβαίνω τον όρο influencer, δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί. Για εμένα είναι και δουλειά. Μου καλύπτει ένα οικονομικό κομμάτι και με βοηθάει στο επάγγελμά μου στο να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και θέλω να τα δείχνω. Της πολύ προσωπικής μου ζωής δεν τα μοιράζομαι. Αισθάνομαι ότι δεν θέλω πολύ γρήγορα να έχω άποψη για τα πάντα. Θέλω να πάρω τον χρόνο μου πρώτα. Παλαιότερα ήμουν πιο παρορμητική αλλά τώρα παίρνω απόσταση για να αποφασίσω τι πιστεύω».

Όπως λέει, δεν την ακουμπάει καθόλου το ό,τι γράφεται για εκείνη

«Είμαι ευνοημένη και δεν έχω πέσει στο ‘μάτι του κυκλώνα’. Δεν έχω νιώσει αυτή τη βία τόσο έντονα. Παλιά ένιωθα την ανάγκη να πω πως δεν ισχύει κάτι, αλλά πλέον δεν με ακουμπάει», ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά.
Και πρόσθεσε η Ευγενία Σαμαρά: «Δεν έχω εγωισμό με τους φίλους μου. Είμαι υποστηρικτική και  δίκαιη. Στις συντροφικές σχέσεις πατιούνται άλλα κουμπιά και μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση. Με τους φίλους μου δεν αισθάνομαι ότι θα με απορρίψουν και είμαι πιο λειτουργική. Στις συντροφικές σχέσεις πιο δύσκολα εκτίθεμαι».