Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Diddy, μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και αφορά σε εκβιασμούς, μαστροπεία και μεταφορά με σκοπό την άσκηση πορνείαςμε τον ίδιο να παραμένει προφυλακισμένος.



Diddy: Xόρευαν γυμνοί και τους έλουζαν με σαμπάνια στα ''λευκά πάρτι'' 

Εικόνες στα social media δείχνουν στιγμιότυπα από τα διάσημα «λευκά πάρτι» του Sean Combs και συγκεκριμένα φαίνεται ο κάθε παρευρισκόμενος να έχει από ένα τεράστιο μπουκάλι σαμπάνιας στα χέρια του, ενώ ξεχωρίζει ίσως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε μικρή ηλικία να πίνει και να καπνίζει εμφανώς... ευδιάθετος.

Σε άλλο στιγμιότυπο ποζάρει η Μαράια Κάρεϊ, ενώ μια από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι αυτή στην οποία ο Diddy κραυγάζει γιορτάζοντας έχοντας στην αγκαλιά του την Πάρις Χίλτον, ενώ δίπλα της βρίσκεται η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο Άστον Κούτσερ, ο οποίος έχει μιλήσει κάμποσες φορές αφήνοντας υπονοούμενα για τα πάρτι του Diddy, φαίνεται σε άλλη εικόνα και εκείνος ντυμένος στα λευκά να έχει ανέβει και να κρεμιέται σε μια κούνια.

Ωστόσο σίγουρα το στιγμιότυπο που κέρδισε τις εντυπώσεις και κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι μία στην οποία φαίνεται ένας άνδρα και μια γυναίκα να είναι αγκαλιά ημίγυμνοι και να τους περιλούζουν με σαμπάνια.


Diddy: «Θα μας συλλαμβάνουν επειδή θέλουμε να περνάμε καλά»

Και μπορεί τώρα ο γνωστός ράπερ, επιχειρηματίας και παραγωγός να είναι προφυλακισμένος και οι περισσότεροι να διατηρούν απόσταση από αυτόν, ωστόσο υπήρχε μια εποχή που οι περισσότεροι θέλανε να διασκεδάσουν μαζί με τον Sean «Diddy» Combs στα περιβόητα πάρτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ράπερ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και ισόβιας κάθειρξης, αν καταδικαστεί για την κατηγορία που του απαγγέλθηκε στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης για εκβιασμούς, μαστροπεία και μεταφορά με σκοπό την άσκηση πορνείας. Ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος. 



Τα φώτα έχουν πέσει και στα «Freak Offs», το χαρακτηρισμό που είχε δώσει ο ίδιος στις «παραστάσεις» στις οποίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κατηγορείται ότι νάρκωνε και εξανάγκαζε τα θύματα να εκτελούν εκτεταμένες σεξουαλικές πράξεις με άνδρες εργάτες του σεξ, αρχής γενομένης γύρω στο 2009.

Στις δημοφιλείς βραδιές τα λεγόμενα «Λευκά Πάρτι» ο αρχικός κατάλογος των καλεσμένων φέρεται να έφτανε τα 1.000 άτομα, τα οποία έπρεπε να είναι ντυμένα στα λευκά, σύμφωνα με το THR.


Ο Κομπς χρησιμοποιούσε κάποια από τα πάρτι ως έρανο για διάφορους σκοπούς που υποστήριζε, καταδεικνύοντας την κοινωνική του επιρροή εκείνη την εποχή. Χαρακτηριστικό είναι ένα πάρτι που διοργάνωσε το 2009 με τον Άστον Κούτσερ για να «ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την εξάπλωση της Μαλάριας».

«Το πάρτι φαινόταν να γίνεται όλο και μεγαλύτερο, καθώς εταιρικοί χορηγοί έμπαιναν στο παιχνίδι και ο Diddy το χρησιμοποιούσε για να λανσάρει κολόνιες, βότκα, ακόμα και φιλανθρωπικές προσπάθειες», ανέφερε το GQ το 2016. Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης: «Το τελευταίο επίσημο Λευκό Πάρτι που έχει καταγραφεί, το 2009, πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες».

Απόσπασμα από μια συνέντευξη του 1999 στο «Entertainment Tonight », στο οποίο ο Diddy μιλούσε για τα White Parties του, εμφανίστηκε ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα. «Δεν θέλουν πια να διοργανώνω τα πάρτι», είπε ο Diddy και πρόσθεσε: «Αλλά εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε. Να φέρνουμε κοντά ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα».

Στην εν λόγω συνέντευξη ο ράπερ προχώρησε σε μια πρόβλεψη, λέγοντας: «Θα ακούσετε για τα πάρτι μου. Θα τα κλείνουν, πιθανότατα θα με συλλαμβάνουν, θα κάνουν όλα τα είδη των τρελών πραγμάτων απλά και μόνο επειδή θέλουμε να περνάμε καλά».