Στέλλα Γεωργιάδου: "Δεν ήθελα τον Νίκο Μακρόπουλο στην αφίσα - Δεν ήταν αυτή η συμφωνία που είχαμε κάνει"
Το λίφτινγκ λίγο με φοβίζει
Η Στέλλα Γεωργιάδου σε νέα της συνέντευξη αναφέρθηκε στην πρώτη της συνεργασία με τον Νίκο Μακρόπουλο, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο παρασκήνιο - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια
Η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day». Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, αναφέρθηκε στην πρώτη της συνεργασία με τον Νίκο Μακρόπουλο, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο παρασκήνιο.
Στέλλα Γεωργιάδου: Ο εμμονικός θαυμαστής που έγινε ο καλύτερος φίλος μου
«Είχα εμμονικό θαυμαστή, ο οποίος εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερούς μου φίλους. Ήταν ένα παιδάκι όταν ξεκινούσα τότε στα πρώτα μου βήματα, που σε όποια συνέντευξη πήγαινα ήταν εκεί», περιγράφει η Στέλλα Γεωργιάδου.
Δεν ήθελα τον Νίκο Μακρόπουλο στην αφίσα μαζί μου
«Ισχύει ότι δεν ήθελα τον Νίκο Μακρόπουλο μαζί μου στην αφίσα. Στο Romeo δουλεύαμε τότε, είχα κλείσει εκεί και είχαμε κάνει τη συμφωνία ότι θα κάνω την αφίσα μόνη μου. Μου λένε "πρέπει να είναι και ο Νίκος στην αφίσα". Υποχώρησα και δέχθηκα να γραφτεί το όνομά του στην αφίσα», τους εξήγησα ότι είχαμε κάνει άλλη συμφωνία», απαντά η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση.
«Το λίφτινγκ λίγο με φοβίζει. Δεν ξέρω αν θα πάρω την απόφαση στο μέλλον. Σε 5 χρόνια ξαναμιλάμε», παραδέχεται η Στέλλα Γεωργιάδου.
Η γνωριμία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι
«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν γλυκύτατος και πολύ ευγενικός. Είχαμε γνωριστεί σε ένα πάρτι», ξεκαθαρίζει η Στέλλα Γεωργιάδου για τη γνωριμία της με τον αείμνηστο Ιταλό πρωθυπουργό και επιχειρηματία.