Ευλαμπία Ρέβη: "Έξαλλη" η παρουσιάστρια στον αέρα - "Ήταν αδιανόητο! Τι μισάνθρωποι είστε εσείς;"
Τι συνέβη;
Ζωντανά από τη Σαντορίνη βγήκε και σήμερα 6/2 η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής με την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»

Η εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα» βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Σαντορίνη, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που συνεχίζετε. Η Ευλαμπία Ρέβη δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό της κατά τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που διαβάζει και αφορούν τους κατοίκους του νησιού.
Η παρουσιάστρια τόνισε την ανάγκη για ενσυναίσθηση και υποστήριξη προς τους κατοίκους, οι οποίοι δοκιμάζονται από τις δυσμενείς συνθήκες, γιατί είναι πραγματικά αγωνιωδώς και σκληρά εργαζόμενοι, και δεν αξίζουν τέτοια αρνητική κριτική, ειδικά την ώρα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν σοβαρές προκλήσεις.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε συναντήσει εδώ και οικογένειες που ο μπαμπάς παίρνει 900 ευρώ μισθό. Δεν είναι εικόνα όμως αυτή της Σαντορίνης όλης. Δηλαδή, όπως και στη Μύκονο, δεν είναι όλοι που έχουν τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι εργαζόμενοι και ζουν με έναν μικρό μισθό έχοντας οικογένειες, παιδιά. Δεν είναι έτσι δηλαδή. Επίσης, υπάρχουν και επιλογές. Μπορείς να μην πας να φας από αυτό που είναι πανάκριβο. Να φας από ένα πιο οικονομικό ή να επιλέξεις έναν άλλο προορισμό».
Η παρουσιάστρια τόνισε την ανάγκη για ενσυναίσθηση και υποστήριξη προς τους κατοίκους, οι οποίοι δοκιμάζονται από τις δυσμενείς συνθήκες, γιατί είναι πραγματικά αγωνιωδώς και σκληρά εργαζόμενοι, και δεν αξίζουν τέτοια αρνητική κριτική, ειδικά την ώρα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν σοβαρές προκλήσεις.
Ευλαμπία Ρέβη: «Δηλαδή ειλικρινά, τι να πούμε… Γιατί να σου πω κάτι; Τώρα τα έχω πάρει λίγο»
Πιο συγκεκριμένα, η Ευλαμπία Ρέβη, σε συζήτηση με τον Γιώργο Κουρδή, σημείωσε σε έντονο ύφος: «το είδα και ήταν αδιανόητο! Δηλαδή έχουμε δει απίστευτα πράγματα να γράφουν. Τι μισάνθρωποι είστε εσείς; Δηλαδή ειλικρινά, τι να πούμε… Γιατί να σου πω κάτι; Τώρα τα έχω πάρει λίγο».Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε συναντήσει εδώ και οικογένειες που ο μπαμπάς παίρνει 900 ευρώ μισθό. Δεν είναι εικόνα όμως αυτή της Σαντορίνης όλης. Δηλαδή, όπως και στη Μύκονο, δεν είναι όλοι που έχουν τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι εργαζόμενοι και ζουν με έναν μικρό μισθό έχοντας οικογένειες, παιδιά. Δεν είναι έτσι δηλαδή. Επίσης, υπάρχουν και επιλογές. Μπορείς να μην πας να φας από αυτό που είναι πανάκριβο. Να φας από ένα πιο οικονομικό ή να επιλέξεις έναν άλλο προορισμό».