Ετεοκλής Παύλου: "Αυτά τα σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που νιώθουν πως τους 'έπιασε κότσο' η ζωή"
Δεν είναι απλά ένα κακόβουλο σχόλιο
«Είναι ένα κοινωνικό θέμα που το συζητάμε γιατί είμαστε μέρος αυτής της κοινωνίας», δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου - Δείτε το βίντεο με όσα είπε για την ηλικιακό ρατσισμό
![1-eteoklhs-paylou-video-hlikiakos-rtsismos](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/png/files/2025-02-11/1-eteoklhs-paylou-video-hlikiakos-rtsismos.png)
Τη δική του άποψη για τον ηλικιακό ρατσισμό θέλησε να εκφράσει ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου μέσα από το «Breakfast@Star».
Αφορμή για την τοποθέτηση του παρουσιαστή στάθηκε η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει δεχτεί στα social media.
«Στην ουσία οι γυναίκες που κάνουν αυτά τα σχόλια, είναι εκείνες που τους έχει πιάσει κότσο η ζωή και η κοινωνία…Κρύβονται τα στερεότυπα πίσω από όλα αυτά. Δεν είναι απλά ένα κακόβουλο σχόλιο, όταν χτυπάς σε κομμάτια όπως η ηλικία, κρύβονται μεγάλα στερεότυπα από πίσω. Είναι ένα κοινωνικό θέμα που το συζητάμε γιατί είμαστε μέρος αυτής της κοινωνίας» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.
Αφορμή για την τοποθέτηση του παρουσιαστή στάθηκε η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει δεχτεί στα social media.