Η Γιάννα Νταρίλη, το γνωστό μοντέλο που διαβιούσε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, επιστρέφει στην Ελλάδα και μοιράζεται τις σκέψεις και τις επιθυμίες της με το κοινό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», εξέφρασε τη νοσταλγία της για την τηλεόραση και την επιθυμία της να επιστρέψει, προτείνοντας μια εκπομπή wellness που θα προάγει την ευεξία και την αυτοφροντίδα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Γιάννα αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη, υπογραμμίζοντας τον θαυμασμό της για την επιδραστική προσωπικότητα και το έργο της.

Οι δηλώσεις της Γιάννας Νταρίλη

«Η Αθήνα είναι αγαπημένο μου μέρος, μένω πια αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Μου λείπει η τηλεόραση, περνούσαμε πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και δήλωσε πως πάντα πίστευε ότι θα έχει μακρά καριέρα στην τηλεόραση. «Από την Ελένη Μενεγάκη θυμάμαι ότι ήταν πολύ όμορφη και πάντα πίστευα ότι θα μείνει στην τηλεόραση.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 άλλαξε και δεν έχει ζώδια, ίσως δεν ενδιαφέρει τους τηλεθεατές», σημείωσε. Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση, ενώ μίλησε επίσης, για την ελληνική γλώσσα, αλλά και την κλινική που έφτιαξε στη Σαντορίνη.

«Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά με μια εκπομπή wellness. Έκανα μια παύση από την Ελλάδα και έφυγα στην Αμερική. Η ελληνική γλώσσα πεθαίνει με τις νέες γενιές. Είμαι από τους πρώτους που έφτιαξαν μια βιοαναγεννητική κλινική στη Σαντορίνη», είπε κλείνοντας.