Το ενδεχόμενο χωρισμού της Ιωάννας Τούνη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, χωρίς όμως οι δύο να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις φήμες.

Η Ιωάννα Τούνη, που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, έκανε τη δική της ανάρτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ευχόμενη στις «συμπεθέρες» της και μοιράστηκε με τους ακολούθους της το πρόγραμμά της για την ημέρα. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του Πάρη, λέγοντας «καλημέρα», αλλά χωρίς να αναφέρει κάτι που να σχετίζεται με την Ιωάννα ή την ημέρα των ερωτευμένων.

Η κατάσταση πήρε μια μυστηριώδη τροπή όταν η Ιωάννα δημοσίευσε μια φωτογραφία με ανθοδέσμη, η οποία ενθάρρυνε ακόμα περισσότερο τις φήμες για πιθανό χωρισμό, καθώς οι followers της άρχισαν να αναρωτιούνται αν το συγκεκριμένο δώρο είχε κάποια σχέση με τη σχέση τους ή αν ήταν κάποιο μήνυμα.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και η σπόντα

Την ανθοδέσμη αγόρασε η Ιωάννα Τούνη… για τον εαυτό της! Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε έγραψε «Μπορώ να αγοράσω τα δικά μου λουλούδια. Μόλις τα παρήγγειλα, σιγά μην περιμένω άλλους», και έβαζε να παίζει το χαρακτηριστικό τραγούδι – «σπόντα» της Μάιλι Σάιρους «Flowers».

touni__1__3
touni__2__3
videoframe_4850
touni3_3
touni4_2


Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως αποκάλυψε μέσω αναρτήσεων, περνάει ποιοτικό χρόνο με τον γιο που έχει αποκτήσει μαζί με την Ιωάννα Τούνη, τον Πάρη.

videoframe_1571