Για το ατύχημα που είχε πριν από λίγες η Αλεξάνδρα Νίκα στο Κολωνάκι μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος απάντησε και στα όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

*Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: "Ο παντοτινός μου Βαλεντίνος" - Το στιγμιότυπο του γάμου της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επανέλαβε πως όλοι είναι καλά στην υγεία τους, κι αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Για τη δημοσιογράφο του Alpha και τα όσα ανέφερε, όταν το θέμα βρισκόταν ψηλά στην επικαιρότητα, δεν θέλησε να επεκταθεί.

Υπενθυμίζεται πως η Τίνα Μεσσαροπούλου, στη σχετική συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ του Happy Day μέσα στην εβδομάδα, μετά το συμβάν στο Κολωνάκι με την Αλεξάνδρα Νίκα, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το θέμα είναι ότι παίρνει διαστάσεις όλο αυτό αλλά, συγγνώμη, εμένα μπαίνουν άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Αν ήταν ένα αυτοκίνητο, όχι Bentley, αλλά Golf, μπορεί να είχε κάνει εκεί μήνυση.

Εν δυνάμει ο κύριος – και θέλω να το πω – μπορεί να είναι και πελάτης στο μαγαζί που εμφανίζεται ο κύριος Αργυρός, οπότε ας μην τον δυσαρεστήσουμε, γιατί μεθαύριο μπορεί να έρθει να ανοίξει κι ένα μπουκάλι. Αν ήταν ένας κύριος με το Golfάκι ή το μικρό αυτοκίνητο…».

«Καταλαβαίνετε και μόνοι σας, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Δόξα τω Θεώ είμαστε όλοι καλά», αρκέστηκε να απαντήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Έχουμε την υγεία μας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ρωτάτε. Να είναι καλά οι άνθρωποι, να είμαστε καλά εμείς, την υγειά μας να έχουμε. Ο Θεός είναι μεγάλος. Την αγάπη μου σε όλους», κατέληξε στη δήλωσή του για το σχόλιο της Τίνας Μεσσαροπούλου ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Το συμβάν στο Κολωνάκι με την Αλεξάνδρα Νίκα

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18:30 την Κυριακή 9/02. Η σύζυγος του τραγουδιστή προσπάθησε να διασχίσει την Πατριάρχου Ιωακείμ, όταν ξαφνικά μια θηριώδης Bentley εμφανίστηκε μπροστά της και την έριξε στο δρόμο.

Ο οδηγός αντί να σταματήσει και να βοηθήσει τη γυναίκα που χτύπησε, πάτησε γκάζι κι εξαφανίστηκε.

Ίσως δεν ήθελε να φανερώσει την ταυτότητά του ή πιθανότατα να είχε καταναλώσει αλκοόλ και το αλκοτέστ που θα του έκαναν, να τον οδηγούσε στο Αυτόφωρο. Η Αλεξάνδρα Νίκα σηκώθηκε από την άσφαλτο και κυριολεκτικά λίγο πριν χάσει την εικόνα του αυτοκινήτου, κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του.

Αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία, περιέγραψε το σκηνικό κι έδωσε τα στοιχεία από το αυτοκίνητο που την έριξε κάτω κι ο οδηγός του την εγκατέλειψε. Οι αστυνομικοί της είπαν πως πρέπει να περάσει από την Τροχαία να δώσει κατάθεση, προκειμένου να προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία. Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν το έκανε και το θέμα έκλεισε.

Πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έρχονται σε επικοινωνία και να δίνονται εξηγήσεις από την πλευρά του επιχειρηματία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d7sxalcot8b5)