Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα για διάφορα θέματα. Ανάμεσα στις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με το αν θα συμμετέχει στο GNTM, δίνοντας την εντύπωση πως αυτή η απόφαση έχει ήδη ληφθεί, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Επιπλέον, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στον πρώτο της έρωτα, αναπολώντας τα συναισθήματα της νεανικής ηλικίας και την επίδραση που είχε στη ζωή της.

Βίκυ Καγιά: «Δε μπορείς να το ξεχάσεις. Αφοσιώνεσαι, είσαι 100% εκεί και ο άλλος κάνει τα δικά του»

«Φυσικά και γιόρταζα τον Άγιο Βαλεντίνο, γιατί να μην γιορτάζω; Στον πρώτο Άγιο Βαλεντίνο, ήμουν 16 ετών. Τότε μάς έδιναν κάτι αρκουδάκια, κάτι λουλουδάκια. Θυμάμαι τον πρώτο μου έρωτα, ήμουν τόσο πληγωμένη γιατί με απατούσε συνέχεια. Δε μπορείς να το ξεχάσεις αυτό. Ήταν η πρώτη σου αγάπη υποτίθεται. Δε μπορείς να το ξεχάσεις. Αφοσιώνεσαι, είσαι 100% εκεί και ο άλλος κάνει τα δικά του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την απιστία μίλησε η παρουσιάστρια

Η Βίκυ Καγιά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αναλόγως, θα τη συγχωρούσα την απιστία. Γενικά δεν είμαι να συγχωρώ πολύ τις απιστίες. Και στα επαγγελματικά το ίδιο ισχύει. Οι άνθρωποι σου συστήνονται την πρώτη φορά που τους γνωρίζεις. Για τα κίνητρά τους, τα συναισθήματά τους, για το πώς αισθάνονται για σένα, πώς βλέπουν τη σχέση σας, είναι μεγάλο μάθημα αυτό για τις σχέσεις. Δε μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους και δε μπορείς να σκέφτεσαι ότι θα σκέφτονται σαν κι εσένα. Οι άνθρωποι είναι αυτό που είναι και πρέπει να τους αφήνουμε να είναι αυτό που είναι».

«Δε θα είμαι στο GNTM, όχι» ξεκαθάρισε στο τέλος των δηλώσεών της η Βίκυ Καγιά.