Η 29χρονη, δισέγγονη του πρώτου κόμη Μαουντμπάντε της Βιρμανίας, επέλεξε να φορέσει ένα κρεμ σακάκι με μαύρες λεπτομέρειες από το brand της αδελφής της Ντέιζι. Σε στιγμιότυπα, που αναρτήθηκαν, στα social media οι νεόνυμφοι εμφανίζονται να ανταλλάσουν φιλί, ενώ τους ραίνουν με χρωματιστά κομφετί, έξω από ληξιαρχείο του Λονδίνου.
Παρά τη σχέση με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Φοίβη, όπως γράφει η «DailyMail», διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ, χαρακτηριστικό που διατήρησε και στον γάμο της στο Λονδίνο, όπου και το ζευγάρι είχε δίπλα του στενούς φίλους και συγγενείς.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, τρίτος ξάδελφος της Φοίβη, και η Κέιτ Μίντλετον δεν έδωσαν το παρών καθώς ταξίδεψαν στην Καραϊβική.
Φωτογραφίες από τον γάμο μοιράστηκε η αδελφή της Φοίβη, Ντέιζι, στον λογαριασμό της στο Instagram.
Η Φοίβη και ο σύζυγός της αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο στη Νέα Υόρκη, όπου φέρεται να ζουν εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.
Οι Μάουντμπατεν έχουν τόσο στενή σχέση με τη βασιλική οικογένεια που τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι, η πριγκίπισσα Λίλιμπετ και ο πρίγκιπας Άρτσι, φέρουν το επώνυμό της (με παύλα με το Γουίνδσορ).
Συνολικά υπάρχουν 29 δισέγγονα Μάουντμπαντεν, τα οποία έχουν επιλέηει να μείνουν μακριά από τη δημοσιότητα.
Οι γονείς της Φοίβης, ο Φίλιππος και η Αταλάντα, χώρισαν όταν εκείνη ήταν μικρή. Ο πατέρας της στη συνέχεια παντρεύτηκε την Γουέντι Λιτς με την οποία απέκτησε δύο παιδιά: Τον Φρέντι, ο οποίος είναι γνωστός από την εμφάνισή του στο Made in Chelsea, και τον Ρόκι.
Ο Φρέντι, ο οποίος είναι μόλις 21 ετών, είχε δηλώσει στο Tatler ότι έχει στενούς δεσμούς με την αδελφή του. Όπως είπε, η οικογένεια απολαμβάνει μαζί ετήσιες διακοπές στις Μπαχάμες, περιγράφοντας την παράδοση ως «μαγική».