Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «In Style» και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και την κοινή καθημερινότητα με τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη.


Σία Κοσιώνη: Νιώθω ευλογημένη που έχω έναν άντρα που αγαπάω

«Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο εδώ που είμαι. Ευχαριστώ τον Θεό για όσα έχω», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

Δείτε ακόμη Σία Κοσιώνη: "Δεν ήμουν το τίποτα και ξαφνικά γνώρισα τον Μπακογιάννη και έγινα κάτι"

«Κάποια πράγματα είναι θέμα τύχης, που απλώς συμβαίνουν κι εσύ βρίσκεσαι εκεί ή απουσιάζεις από εκεί. Πραγματικά νιώθω ευλογημένη που είμαι καλά, που έχω έναν άντρα που αγαπάω πάρα πολύ, με τον οποίο έχουμε περάσει πάρα πολλές δυσκολίες μαζί και αυτές μόνο μας δυναμώνουν και μας φέρνουν πιο κοντά. Δεν το λέω έτσι, για να δημιουργήσω κάποια μελό συνθήκη», εξήγησε η Σία Κοσιώνη.

1-sia-kosioni-2

Η σχέση μας περνάει συνεχώς από αλλαγές

«Αλλά, ξέρεις, η σχέση μας περνάει συνεχώς από αλλαγές, από δοκιμασίες και τελικά μέσα από όλα αυτά, με τα μπρος, με τα πίσω, με τα πάνω, με τα κάτω, καταλήγουμε να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι», ανέφερε στη συνέχεια η Σία Κοσιώνη.


Δείτε επίσης Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: "Όταν κατάλαβα ότι τον ερωτεύομαι, προσπάθησα να κάνω πίσω"


Η ήττα του στις εκλογές προκάλεσε σοκ

Και η ήττα του στις εκλογές, που προκάλεσε ένα σοκ και μια αλλαγή συνθήκης στην οικογένεια μας – έφυγε στο εξωτερικό, ξαναήρθε -, όλο αυτό το πράγμα μάς έχει κάνει να είμαστε ακόμη πιο καλά. Να είμαστε ακόμα πιο καλά μαζί, να έχουμε περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλον. Έχουμε προσθέσει ένα βίωμα σε αυτή τη σχέση που την έχει κάνει πιο συνεκτική».


Αξιολογείς τον εαυτό σου από το πόσο χαρούμενα είναι τα παιδιά

«Τα παιδιά μας είναι καλά, πάνε καλά, είναι χαρούμενα. Και αξιολογείς τον εαυτό σου από το πόσο χαρούμενα και πόσο καλά είναι τα παιδιά. Έχω ένα υγιές, καλό παιδί που το βλέπω να μεγαλώνει. Είμαι απολύτως ευγνώμων. Και από τη συγκυρία και από τις προσπάθειες μου και από τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Και θέλω να τους το δείχνω κιόλας», τόνισε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ.