Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε για πρώτη φορά λεπτομέρειες σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του το 2011, όταν αγωνιζόταν με την ομάδα των LA Galaxy στις ΗΠΑ. Στη συνέντευξή του για το περιοδικό Men’s Health UK, ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην εμπειρία του, εξηγώντας πως ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός που τελικά τον ώθησε να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2013.

O τραυματισμός του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Στην πραγματικότητα έσπασα την πλάτη μου. Ζούσα στο Λος Άντζελες και έσπασα τη σπονδυλική μου στήλη», αποκάλυψε ο Μπέκαμ.

Αρχικά, οι γιατροί δεν εντόπισαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο ο ίδιος ένιωθε έντονες ενοχλήσεις και συνέχισε να επιμένει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Πονούσα έπειτα από έναν αγώνα, έκανα μια μαγνητική και δεν βρήκαν τίποτα. Επέμενα ότι κάτι δεν ήταν σωστό – το ένιωθα. Έτσι, μου έκαναν ένεση με σκιαγραφικό και τότε αποκαλύφθηκε. Ήταν άσχημο», περιέγραψε ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η φυσική κατάσταση του πρώην ποδοσφαιριστή στα 49 του

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό, ο Μπέκαμ δηλώνει πως πλέον αισθάνεται καλύτερα από ποτέ.

«Το σώμα μου είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν εδώ και πολύ καιρό», τόνισε, αποκαλύπτοντας πως ακολουθεί ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις και τρία μαθήματα padel την εβδομάδα.

Συχνά γυμνάζεται μαζί με τη σύζυγό του, Βικτόρια Μπέκαμ, με την οποία έχουν δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο στο σπίτι τους.

 «Μου αρέσει να γυμνάζομαι μαζί της, αλλά της κάνω τη ζωή δύσκολη κατά τη διάρκεια της προπόνησης», είπε χαριτολογώντας.

Τι αποκαλύπτει για την στάση του απέναντι στα 50 που κοντοζυγώνουν

Με τα 50ά του γενέθλια να πλησιάζουν τον Μάιο, ο Μπέκαμ δηλώνει αδιάφορος για την ηλικία. «Δεν με απασχολεί καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο είμαι υγιής και η οικογένειά μου είναι καλά, αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Έχω τις επιχειρήσεις μου και μια καταπληκτική οικογένεια».

Ο «Becks» πρόσθεσε επίσης πως «τα παιδιά μου δουλεύουν σκληρά και έχουν πάθος για ό,τι κάνουν, και αυτό είναι που έχει σημασία για μένα».

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τη Βικτόρια Μπέκαμ: την 13χρονη Χάρπερ, τον 25χρονο Μπρούκλιν, τον 19χρονο Κρουζ και τον 22χρονο Ρομέο.



Η νέα συνεργασία του όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό με τη BOSS

Εκτός από τις αποκαλύψεις για την υγεία του, ο Μπέκαμ συμμετείχε και σε μια νέα εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη σειρά εσωρούχων «BOSS ONE Bodywear» της HUGO BOSS, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στη συνεργασία του με το brand.

Ο CEO της HUGO BOSS, Ντάνιελ Γκρίεντερ, δήλωσε σχετικά: «Η κυκλοφορία της συλλογής BOSS ONE Bodywear αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο και ένα νέο κεφάλαιο στη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Είναι επίσης μια απόδειξη της κοινής μας αφοσίωσης στο στυλ και την αριστεία».

Η συλλογή περιλαμβάνει ανδρικά εσώρουχα όπως σλιπ, μποξεράκια, φανέλες και T-shirts σε μινιμαλιστικές αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού. Στη νέα καμπάνια, ο Μπέκαμ ποζάρει με αυτοπεποίθηση, επιδεικνύοντας το γυμνασμένο σώμα και τα τατουάζ του, φορώντας τα νέα σχέδια της BOSS.